24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kuliner News Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta Anggur & Roh

Atusan Anggur Ditampilake ing Pusat Lincoln

Atusan Anggur Ditampilake ing Pusat Lincoln
Atusan Anggur Ditampilake ing Pusat Lincoln

Winebow milih acara kasebut minangka Panen Vintners, nanging iki pancen dadi kesempatan kanggo para produsen anggur ing portofolio Winebow kanggo audisi koleksine ing David H. Koch Theatre, Lincoln Center, papan sing misuwur kanggo pamer lintang. Ing taun iki, para panuku, penjual, wartawan, pendidik, lan profesional dagang anggur liyane duwe kesempatan kanggo ngrasakake 500 anggur lan roh kelas internasional saka luwih saka 200 perkebunan paling apik ing donya.

Kanggo liwat 30 taun, Winebow wis nyedhiyakake portofolio internasional anggur lan semangat sing apik, miturut Dean Ferrell, Presiden lan CEO Winebow, "… fokus ing kualitas, ilmu pengetahuan lan layanan pelanggan sing luar biasa."

Ora gampang kanggo pabrikan anggur supaya bisa ditampa ing koleksi Winebow amarga standar kasebut bisa uga angel banget (mesthi luwih angel tinimbang mlebu ing kampus liga ivy). Anggur / semangat sing saingan karo perhatian para eksekutif Winebow kudu, "… asli lan menarik, lan… nyebutake wilayah sing beda-beda." Misi perusahaan kasebut yaiku, “… importir lan distributor nasional sing paling akeh digoleki anggur lan roh sing apik saka saindenging jagad. ”

Winebow kacathet minangka importir AS taun 2019 dening majalah Anggur & Spirits. Para editor seneng banget karo anggur sing dipilih sing dipamerake - dheweke ujar manawa, nalika ngadhepi anggur, dheweke ora ngerti, dheweke mriksa sisih mburi botol kanggo importir sing dipercaya lan milih anggur adhedhasar selera lan minat perusahaan. Kanggo taun 2019, akeh pilihan Winebow kalebu ing 100 Pabrik Anggur Top, 100 Wain Top lan Tuku Paling Apik ing taun 2019.

Antarane favoritku (curate)

Massaya (surup) & Co. Lembah Beqaa & Gunung Libanon, Libanon

Lembah Beqaa minangka basis kanggo anggur Lebanon modern. Pabrik anggur paling tuwa (1857) diatasi karo wong-wong Kristen Yesuit saka Taanayel saka wit anggur sing digawa saka Prancis liwat koloni ing Algeria. Ing wektu iki, negara kasebut dikuasai Kekaisaran Uthmaniyah lan ukum Syariah nyalahake produksi utawa konsumsi anggur kajaba kanggo tujuan agama.

Amarga invasi Prancis sawise WW1 (ing Liga Prancis Mandat Prancis kanggo Siria lan Libanon), anggur wilayah kasebut dadi penting lan produksi anggur Lembah Beqaa wiwit dihormati suwene pirang-pirang wulan, lempung kasebut menehi kejelasan emas sing sithik kanggo semangat sing wis diwasa sing bakal nggawa jeneng El Massaya Arak. Waca ARTIKEL LENGKAP ING WINES.TRAVEL.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan