24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Warta Breaking Irak Warta Breaking Jordan News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan Amman lan Bahrain menyang Baghdad dibatalake sawise masalah keamanan

royaljordanian
royaljordanian
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pembawa bendera nasional Yordania nerbitake sawijining pernyataan sing rinci manawa mutusake kanggo mungkasi layanan antara Amman lan Baghdad "nganti kabar luwih lengkap". Dheweke ujar manawa keputusan kasebut digawe "amarga kahanan keamanan ing kutha kasebut lan ing Bandara Internasional Baghdad".

Teluk Air uga nundha penerbangan saka Bahrain menyang Baghdad lan Najaf amarga masalah keamanan sawise mateni komandan Iran ing serangan udara AS cedhak bandara Baghdad.

Penerbangan Royal Jordanian menyang Basra, Erbil, Najaf, lan Sulaymaniyah bisa digunakake normal kaya sing dijadwalake. Maskapai iki ngoperasikake 18 penerbangan saben minggu sing dijadwalake antarane Amman lan Baghdad.

Pengumuman maskapai kasebut digawe sawise Jenderal Iran Soleimani tiwas minggu kepungkur ing serangan drone AS sing diprentah Presiden AS Trump.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.