Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika mréntahaké Iran lan Amerika Serikat

Dewan Pariwisata Afrika mréntahaké Iran lan Amerika Serikat
Dewan Pariwisata Afrika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perang antara Amerika Serikat lan Republik Islam Iran ora mung bakal ngirim rasa wedi marang para pelancong Amerika, plancong kanggo bisnis lan pariwisata, nanging menyang industri pariwisata lan pariwisata global kanthi sakabehe.

Akeh negara lan wilayah ing Afrika gumantung karo pendapatan pariwisata minangka penghasil mata uang asing utama. Menteri Pariwisata saka saindenging bawana Afrika ora precaya ing negara ing negara saiki, lan sawetara gugup. Akeh kepala negara ing Afrika ora ngerti carane menehi reaksi.

uga, UNWTO  Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili durung menehi katrangan, lan Gloria Guevara, kepala  WTTC  durung reaksi.

Iran minangka negara penting kanggo Sekretaris Jenderal UNWTO. eTurboNews dilaporake setaun kepungkur.

Muga-muga, UNWTO ngupayakake acara kasebut kanthi nuduhake Iran lan AS babagan konsekuensi kanggo industri pariwisata yen ana konflik antara negara-negara kasebut.

Presiden AS tweet wingi dheweke duwe 52 target Iran ing situs sing uga duwe situs Budaya Iran. Iki minangka ancaman target target warisan global, lan ora mung bakal ngukum Iran. Warisan global minangka bagean saka pariwisata global.

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika kayane dadi pimpinan pariwisata pertama sing pesen karo Presiden AS Donald Trump lan Presiden Hassan Rouhani.

Dewan Pariwisata Afrika saiki resmi dadi bisnis

Cuthbert Ncube, Ketua ATB

Cuthbert ujar dina Minggu:

"Ing Dewan Pariwisata Afrika (ATB) kita ngukum panggunaan kekerasan sing ditindakake dening salah sawijine pihak amarga panganiaya nyebabake kekerasan, lan ing umume kasus, wong-wong sing ora bersalah kejiret.

Mula, kita nyengkuyung lan njaluk dialog sing konstruktif ing antarane Amerika Serikat lan presiden Iran Donald Trump lan Hassan Rouhani.

Ketegangan antarane AS lan Iran bakal mengaruhi Perdamaian Global, lan nyegah konektivitas ing ruang pariwisata. Pariwisata minangka mata pencaharian kanggo luwih saka 10% pedunung global lan khusus, ing Afrika iku penghasilan kritis sing dibutuhake dening masarakat kita.

Yen kahanan ing antarane rong negara kasebut ora dipriksa lan dibenerake bakal nyebabake rasa ora percaya, wong liya bakal melu lan bisa nyebar kaya kobongan semak.

Mula, kita ngukum kanthi tegas tumindak kekerasan apa wae. Kekerasan kaya ngono mesthine bakal nyebabake balesan lan terus dadi perang sing rame. ”

Melu dewan Pariwisata Afrika menyang www.africantourismboard.com/join 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.