24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Iran Breaking News Warta Breaking Irak Israel Breaking News News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kedutaan Besar AS ngelingake warga Amerika ing Israel babagan serangan roket lan 'insiden keamanan'

Kedutaan Besar AS ngelingake warga Amerika ing Israel babagan serangan roket lan 'insiden keamanan'
Kedutaan Besar AS ngelingake warga Amerika ing Israel babagan serangan roket lan 'insiden keamanan'
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Kedutaan Besar AS ing Yerusalem, dina Senen, kanthi cepet ngelingake Amerika ing Israel, Tepi Barat, lan Gaza supaya "tetep waspada lan njupuk langkah-langkah sing cocog kanggo nambah kesadharan keamanan," kanthi nyathet manawa ana roket lan "insiden keamanan" liyane sing jarang menehi wektu kanggo reaksi.

Kedutaan Besar kasebut ngelingake "ketegangan sing saya dhuwur ing Timur Tengah," kanggo warga AS yen bakal tambah akeh kemungkinan kedadeyan geni roket lan "insiden keamanan" liyane ing tengah "ketegangan" sawise matine Jenderal Iran Qassem Soleimani.

Memo kasebut menehi saran supaya wong Amerika sinau lokasi papan perlindungan bom ing sacedhake lan menehi perhatian marang sirine sing waspada.

Peringatan kasebut digawe sawise mogok AS sing mateni komandan Korps Pengawal Revolusi Islam sing dhuwur, Qassem Soleimani, bebarengan karo sawetara anggota militan saka 'Unit Mobilisasi Populer' sing dikelola Irak. Pimpinan Hizbullah Sayyed Hassan Nasrallah njaluk serangan marang tentara AS lan aset militer.

Teheran uga wis sumpah bakal mbales dendam Soleimani. Esmail Qaani, panggantosipun ing kepala Pasukan Quds Iran, sumpah bakal "nyopot Amerika saka wilayah kasebut."

Sawetara roket lan mortir nyerang Zona Hijau Baghdad lan wilayah sekitar akhir minggu; dilaporake limang ciloko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov