Warta Breaking Travel News Warta Pecah Puerto Rico Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa Utama ing Puerto Rico: Ora ana kekuwatan

Gempa Bumi Utama ing Puerto Rico
eq1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ukurane 6.6 lindhu dirasakake ing kabeh pulo Puerto Rico. 

Miturut saksi mata, setengah saka pulau kasebut ora duwe daya.

Miturut saksi mata, tegese saben generator mati ing protokol proteksi kasebut. Pulo kabeh ora ana daya. Iki Hurricane Maria maneh  Miturut saksi mata a peringatan tsunami ing Pelabuhan Rico keprungu, lan kabeh padha mlayu menyang bukit ... ..

Nanging, miturut USGS, ora ana maneh ancaman tsunami kanggo Pulo lan Pantai Timur AS, sanajan ana media utama liyane sing nglaporake babagan ancaman Tsunami kanggo Puerto Rico lan Kepulauan Virgin AS.

Indios yaiku barrio ing kotamadya Guayanilla ing Puerto Rico. Wilayah kasebut mung gempa bumi 6.6. Ambane 4.3 mil jam 4.24 esuk wektu lokal.

Guayanilla minangka kotamadya Puerto Rico sing dununge ing pesisir kidul pulau, wewatesan karo Laut Karibia, sisih kidul Adjuntas, sisih wétan Yauco; lan sisih kulon Peñuelas lan udakara 12 mil sisih kulon Ponce. Guayanilla sumebar ing 16 bangsal lan Guayanilla Pueblo. Iki kalebu bagean saka Area Statistik Metropolitan Yauco

10 menit mengko 6.1 gempa susul ing Carenero Barrio.

A tweet ujar: "Kita kabeh wis aman ing San Juan saiki - sawise 6.6 lindhu ing Puerto Rico. Ayo kabeh ndedonga. Bumi nguwuh-uwuh marang kita ing saindenging jagad. Kita kudu ngowahi samubarang lan dadi luwih apik ing bumi. Pray kanggo Puerto Rico ”

Turis liyane tweet: "Iki sing pertama lindhu lan aku arep lunga. ”

Rong aftershock 5.3 lan 5.2 diukur sajrone 30 menit sawise 6.5. gempa bumi

Omah ambruk ing kutha Yauco

Gempa Utama ing Puerto Rico: Ora ana kekuwatan

Iki crita ngembangake.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.