Breaking News Indonesia Warta Breaking Travel News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan

Indonesia kena lindhu sing kuwat

Pilih basa sampeyan
Indonesia kena lindhu sing kuwat
eaxnumx
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wong-wong panik lan mlayu ing sanjabane omah nalika ana gempa bumi 6.2 sing gempa ing pesisir pulau Simeulue, sisih kulon Sumatra. Ora ana peringatan tsunami, lan ora ana laporan cedera utawa karusakan.

Gempa skala 6.2 kasebut tekan jerone 20 kilometer (12.5 mil) pasisir pesisir pulau Simeulue, sisih kulon Sumatra, miturut Survei Geologi AS udakara jam 13.05 wektu lokal.

Ora ana korban jiwa utawa kerusakan infrastruktur sing dilaporake.

Indonesia asring ngalami aktivitas gempa lan gunung geni amarga posisine ing Pasifik "Cincin Api", ing endi lempengan tektonik tabrakan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.