Turis nyalahake kacilakan sing nggegirisi

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

(eTN) - Turis Austria ngakoni tuduhan nyopir kanthi ceroboh sawise kecelakaan Canterbury kidul sing nggegirisi, sing mateni wong papat.

Korban kabeh padha nunggang sepeda amal nalika ditabrak turis ing kampervane.

Print Friendly, PDF & Email

(eTN) - Turis Austria ngakoni tuduhan nyopir kanthi ceroboh sawise kecelakaan Canterbury kidul sing nggegirisi, sing mateni wong papat.

Korban kabeh padha nunggang sepeda amal nalika ditabrak turis ing kampervane.

Heike Schellnegger, 30 taun sing trauma lan berjuang, nyoba nahan luh nalika ngarep kanggo njaluk ukum ing pengadilan kanggo kabeh tuduhan sing diadhepi.

"Rasa sedhih sing jero dudu amarga ramalane saiki, nanging kanggo kulawarga korban sing ngalami kerugian sing paling tragis lan nemen. Kesedihan dheweke kanggo dheweke pancen gedhe banget. Dheweke nuwun sewu banget amarga lara sing ditindakake, "ujare pengacara Schellnegger, Richard Raymond.

Pengadilan ngrungokake kepiye cara nyetir arsitek Austria, aring-aring kiwa, banjur bali nyebrang garis tengah sadurunge plow dadi papat motor nalika nunggang sepeda amal.

Gavin MacDonald umur patang puluh lima taun tiwas langsung - putrine Olivia umur 11 taun, dibuwang 10 meter. Dheweke pesawat menyang rumah sakit, nanging dina esuke tilar donya.

Turis Inggris umur 31 taun, Jonathan Hale lan pasangane Vivian Butler uga tiwas.

Pengendara sepeda wis ngirim hadiah natal kanggo bocah-bocah cilik.

Penyelenggara rally Dave Lowrey ujar manawa dheweke duwe simpati karo sopir, nanging kabeh wong sing lara nesu.

Sing melu demonstrasi bakal rapat akhir minggu iki.

"Kita kudu ngrembug, kita kudu ngrampungake, yen ora, aku rumangsa yen nunggang dina iku ora bakal rampung. Dina iku kita bakal nunggang selawase, ”ujare Lowrey.

Schellnegger bakal bali menyang pengadilan sajrone rong minggu kanggo ukuman.

Bapak lan putri sing tilar donya bakal pamitan ing pamakaman ing dina Jumuah.

Print Friendly, PDF & Email