24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News Warta Breaking Irak News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata ora cilaka yen masarakat ora gupuh sawise Iran nyerang AS

petertarlow
petertarlow
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Isih isih awal banget kanggo menehi pernyataan manawa kepiye permusuhan ing Irak bakal mengaruhi pariwisata. Nganti saiki katon manawa ora ana situs pariwisata utawa turis sing ana ing bebaya. Pariwisata ora kena disiksa dening musuhan kasebut.

Mesthi wae, industri pariwisata nyeseli amarga tiwas. Saiki, kahanan kasebut ora bakal nyebabake pariwisata yen masarakat ora gupuh.

Serangan Iran: Pariwisata ora cilaka yen masarakat ora gupuh

Iki minangka tanggapan awal saka Dr. Peter Tarlow saka Pariwisata sing luwih Aman  kanggo nanggepi serangan Iran ing Pangkalan Udara AS Al Asad ing Irak.

Kajaba turis sing isih ana ing Irak utawa Iran, wilayah kasebut kudu aman. Iran wis setya males karo panginstalan militer AS.

Ora ana indikasi, lan ora ana kemungkinan kekerasan bisa nyebar menyang UAE, Israel utawa negara-negara Teluk liyane. Yen bisa kedadeyan, kahanan bisa beda-beda.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.