24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Iran Breaking News Israel Breaking News News USA Breaking News Maneka Warta

Iran ngancam serangan menyang Israel lan UAE

Iran ngancam serangan menyang Israel
irgc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Iran ngelingake yen ana balesan kanggo rong gelombang serangan sing diluncurake dina iki, gelombang ke 3 bakal musnah Dubai lan Haifa. Kaloro kutha kasebut minangka tujuan plancongan lan wisata utama.

If Iran ngluncurake serangan kaping pindho ing pangkalan militer AS ing Irak, sarung tangan bakal diwiwiti minangka persepsi umume. Babagan kaping pindho dilaporake saka Iraqbasis udara Ain Al-Asad miturut Al Mayadeen TV.

Reuters nglaporake manawa Iran wis diwiwiti ing kapindho gelombang serangan marang pangkalan sing dikuasai AS ing Irak. Ancaman liyane sing teka saka Teheran ngandhani babagan serangan ing wilayah AS.

Iran mung ngancam yen yen Amerika Serikat males, Hizbullah bakal serangan Israel.

Pengawal Revolusi Iran ngancam arep nyerang Haifa ing Israel lan Dubai ing UAE yen AS mbales serangan rudal balistik saiki.

Swara liyane ujar yen Iran ngomong babagan nyerang tanah air AS. Mung ana spekulasi babagan cara iki bisa sukses.

Irak ngaku 20 wong mati, nalika AS ora ngeculake nomer sawise ngaku nol.

AS duwe 60,000 tentara ing wilayah kasebut. Gedung Putih nyiapake pidato sing bisa ditindakake dening Presiden Trump.

Korps Pengawal Revolusi Islam Iran (IRGC) wis njaluk mundur total pasukan AS saka negara Arab, negesake manawa ora bakal mbedakake AS lan Israel kanggo males ukum karo pembunuhan pahlawan nasional Iran.

Kangge, loro-lorone setuju kanggo ujar mandhiri do ora pengin perang lengkap antara AS lan Iran.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.