Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Iran Breaking News News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Pesawat Ukraina karo 176 penumpang sing tiba tiba ing Iran

Pesawat Ukraina karo 170 penumpang sing tiba tiba ing Iran
uka
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat penumpang maskapai maskapai penerbangan internasional Ukraina sing duwe 176 penumpang lan kru tiba ing dina Rebo esuk sawise pesawat Bandara Internasional Imam Khomeini ing Teheran, Iran, laporan agensi Tasnim.

Ukraina International Airlines Penerbangan 752 dijadwalake internasional pesawat penumpang saka Tehran menyang Kiev, Ukraine, dioperasikake karo Boeing 737-800.

B737 mudhun wiwitan dina Rebo ing sekitar Parand, sawijining kutha ing Robat Karim County, Propinsi Tehran.

Kecelakaan kasebut jebule kedadeyan amarga "masalah teknis", ujare kantor berita FARS Iran. Kecelakaan pesawat kasebut dikonfirmasi dening kepala bandara. Miturut dheweke, pelapis kasebut bubar bubar sawise lepas landas.

Laporan saka Teheran ujar manawa ora ana sing slamet.

Ana laporan sing durung dikonfirmasi lan desas-desus Korps Pengawal Revolusi Islam Iran mogok rudal nyebabake kacilakan.

Tim penyelamat wis dikirim menyang lokasi kacilakan kasebut, ujare Reza Jafarzadeh, juru bicara Organisasi Penerbangan Sipil Iran, ujar manawa ana 170 penumpang ing pesawat kasebut.

Ukraina International Airlines PJSC, asring dicekak dadi UIA, minangka maskapai penerbangan lan maskapai penerbangan paling gedhe ing Ukraina, kanthi kantor pusat ing Kyiv lan pusat utamane ing Bandara Internasional Boryspil Kyiv.

Maskapai liyane ngindhari ruang angkasa Iran.

Singapore Airlines ujar sawise serangan menyang pangkalan AS ing Irak manawa kabeh penerbangan bakal dialihake adoh saka wilayah udara Iran.

Operator saya akeh njupuk langkah kanggo nemokake ancaman pesawat sawise pesawat Malaysia Airlines MH17 ditembak ing 2014 dening rudal ing Ukraina, lan mateni kabeh 298 wong ing kapal kasebut.

Ana laporan saka #IRGC mogok rudal nyebabake kacilakan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov