24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Warta Breaking Irak News Pakistan Breaking News Maneka Warta

Peringatan: Warga Pakistan lan India ora kudu lelungan menyang Irak

Peringatan: Warga Pakistan ora bisa lelungan menyang Irak
pkiq
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kantor asing Pakistan ngetokake peringatan perjalanan kanggo warga negara sawise Iran ngluncurake serangan rudal marang pasukan pimpinan AS ing Irak.

Menteri Luar Negeri Pakistan nerbitake sawijining pernyataan ing dina Rebo sing njaluk Pakistan supaya ati-ati nalika ngunjungi Irak, njaluk warga negara sing saiki ing negara kasebut tetep kontak karo kedutaan ing Baghdad.

Pratelan kasebut

'Amarga ana perkembangan anyar & kahanan keamanan sing ana ing wilayah kasebut, warga Pakistan disaranake ati-ati kanthi maksimal nalika ngrancang kunjungan menyang Irak ing wektu iki.

Sing wis ana ing Irak disaranake tetep kontak karo Kedutaan Besar Pakistan ing Baghdad '

Uga India dina Rebo ngetokake peringatan lelungan sing njaluk wargane supaya ora lelungan "ora penting" menyang Irak, sawetara jam sawise Iran ngluncurake serangan rudal marang pasukan pimpinan AS ing Irak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.