Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Perdana Menteri Kanada ngetokake pernyataan babagan kacilakan pesawat Iran sing agawe mateni

Perdana Menteri Kanada ngetokake pernyataan babagan kacilakan pesawat Iran sing agawe mateni
Perdana Menteri Kanada ngetokake pernyataan babagan kacilakan pesawat Iran sing agawe mateni
ditulis dening Kepala Editor Tugas

CanadaPerdana Menteri, Justin Trudeau, dina iki ngumumake pratelan babagan fatal kasebut kacilakan pesawat ing Iran:

"Esuk iki, aku gabung karo wong-wong Kanada ing saindenging negara sing kaget lan sedhih amarga ndeleng laporan yen nabrak pesawat ing sanjabane Teheran, Iran, nyebabake korban jiwa 176 wong, kalebu 63 wong Kanada.

"Atas jenenge Pamrentah Kanada, Sophie lan aku ngaturake sungkawa kanggo wong-wong sing kelangan kulawarga, kanca, lan wong sing ditresnani ing tragedi iki. Pamrentah kita bakal terus kerja bareng karo para mitra internasional kanggo mesthekake yen kacilakan iki diselidiki kanthi lengkap, lan pitakonane warga Kanada dijawab. Dina iki, aku njamin kabeh warga Kanada manawa keamanan lan keamanan minangka prioritas utama. Kita uga gabung karo negara liya sing lagi sedhih amarga kapitunan warga.

"Sampanye Menteri Champagne wis kontak karo pamrentah Ukraina, lan wis ngomong karo pejabat berwenang lan mitra internasional. Menteri Garneau uga kerja sama karo pejabat saka Transport Canada, lan saiki wis mara karo mitra internasional.

"Kanca lan sedulur saka warga Kanada sing diyakini bisa ngubungi Pusat Tampilan Darurat lan Tanggepan 24/7 Kanada kanthi telpon 613-996-8885 utawa 1-800-387-3124. Warga Kanada ing Iran sing mbutuhake pitulung konsulat kudu ngubungi Kedutaan Besar Kanada ing Ankara utawa nelpon Pusat Pemerhatian Darurat lan Pusat Respon Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov