Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukuman resmi Ukraina Airlines babagan kacilakan Teheran

Ukuman resmi Ukraina Airlines babagan kacilakan Teheran
Ukuman resmi Ukraina Airlines babagan kacilakan Teheran
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki, tanggal 08 Januari 2020, “Ukraina International Airlines”Pesawat nalika operasi pesawat PS752 saka Tehran menyang Kyiv ilang saka radar sawetara menit sawise budhal saka Bandara Internasional Tehran.

Pesawat kasebut budhal saka Bandara Internasional Tehran jam 06: 10hrs. Iran wektu lokal.

Miturut data pambuka, ana 167 penumpang lan 9 awak awak ing kapal kasebut. Wakil UIA saiki njlentrehake jumlah penumpang sing padha.

Dhaptar penumpang bakal dikirim ing situs web maskapai kasebut sawise konfirmasi pungkasane yen ana ing pesawat kasebut.

Maskapai iki ngucapake sungkawa banget kanggo kulawargane korban kacilakan udara kasebut lan bakal nindakake kabeh upaya kanggo ndhukung para korban para korban. Kanthi efek langsung, UIA mutusake kanggo nundha penerbangan menyang Tehran nganti ora dingerteni.

Ing jam 09:30, UIA kanthi kerjasama sing erat karo pihak berwenang penerbangan, njupuk kabeh langkah kanggo nemtokake sebab-sebab kacilakan udara kasebut. Paralel, maskapai kasebut bakal ngubungi sedulur-sedulur penumpang, supaya kabeh bisa mbantu kahanan sing saiki.

Penerbangan kasebut dioperasikake karo pesawat Boeing 737-800 NG (registrasi UR-PSR). Pesawat kasebut dibangun ing 2016 lan dikirim langsung menyang maskapai saka pabrikan. Pangopènan pesawat pungkasan sing dijadwalake ditindakake tanggal 06 Januari 2020.

Kanggo informasi babagan penumpang sing ana ing pesawat PS752, hubungi maskapai penerbangan Internasional Ukraina liwat telpon: (0-800-601-527) - telpon gratis kanggo kabeh telpon ing Ukraina utawa kanggo telpon internasional (+ 38-044-581-50- 19).

Ringkesan bakal ditindakake kanggo wakil media.

Papan: Balai Konferensi Bandara Internasional Boryspil.
Wektu: 08 Januari, 2020 jam 10:00.
Papan rapat kanggo wartawan - Meja Informasi, Terminal D, area check-in Penerbangan Internasional.

Penyelidikan bakal ditindakake kanthi keterlibatan pejabat penerbangan Ukraina, Iran, perwakilan pabrikan Boeing, maskapai penerbangan kasebut, lan Biro Penyelidikan Kecelakaan Udara Nasional Ukraina. Maskapai kasebut bakal menehi informasi babagan proses investigasi lan panyebabe kedadeyan tragis kasebut yen wis dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov