24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Aruba Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Biro Konvensi Aruba ngumumake Direktur Penjualan Regional Amerika Utara sing anyar

Biro Konvensi Aruba ngumumake Direktur Penjualan Regional Amerika Utara sing anyar
Biro Konvensi Aruba ngumumake Direktur Penjualan Regional Amerika Utara sing anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Biro Konvensi Aruba (ACB) seneng ngumumake manawa Robert Hayes gabung karo tim kasebut minangka Direktur Penjualan Regional Amerika Utara kanthi iki nguatake tim sing ana ing Amerika Utara.

Karir Hayes ing sales global udakara telung dekade, paling anyar minangka Direktur Pasar kanggo Marriott International kanggo Marriott Caribbean lan Resor Amerika Latin, ing ngendi dheweke ngasilake penghasilan saka Wilayah Mid-Atlantik, Midwest, lan Northwest, uga ing Caribbean lan Meksiko Dheweke entuk rata-rata meh 150% target penghasilan masing-masing kanthi ngembangake lan njaga basis klien sing kuwat banget. Sadurunge, dheweke nyekel jabatan karo Sugar Bay Plantation Resort ing St. Thomas, USVI, lan Hyatt Hotels & Resorts.

"Sawise 19 taun kerja karo Tim Karibia lan Amerika Latin sing hebat sing makili Aruba, aku seneng melu Biro Konvensi Aruba lan makarya bebarengan karo tim sing apik banget lan hasrat saiki makili kabeh pulau, "jarene Robert Hayes. "Minangka tujuan sing kondhang amarga budaya, pinunjul kuliner, keberlanjutan lan inovasi, lan pantai sing menang, aku ngarep-arep bisa menehi nilai lan nggayuh tujuan kanggo ngrampungake sesambetan penting sing ndadekake gerakan Siji Pulo Aruba sing Seneng. "

Ing peran anyar iki minangka direktur penjualan kanggo Biro Konvensi Aruba kanggo Amerika Utara, Robert bakal dadi kontak utama kanggo Biro Konvensi Aruba kanggo bisnis klompok kanggo klien ing wilayah Midwest, Mid-Atlantik lan Northwest, bebarengan karo Kanada. Robert bakal nulungi lan menehi saran marang para perencana rapat sing golek Aruba kanggo program perusahaan, lan terus menehi hubungan karo para pemangku kepentingan ing industri MICE.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov