Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking News Iran Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News Kanada Breaking News angkara News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Papan Keselamatan Transportasi Kanada nerbitake pratelan babagan kacilakan Tehran International Airlines Ukraina

Papan Keselamatan Transportasi Kanada nerbitake pratelan babagan kacilakan Tehran International Airlines Ukraina
Papan Keselamatan Transportasi Kanada nerbitake pratelan babagan kacilakan Tehran International Airlines Ukraina
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Dewan Keselamatan Transportasi Kanada (TSB) ngaturaken belasungkawa kanggo kulawarga lan wong sing ditresnani sing tiwas amarga ana kacilakan Airlines Internasional Ukraina pesawat 752 ing Teheran, Iran.

Sesuai karo perjanjian internasional (Organisasi Penerbangan Sipil Internasional - Lampiran 13), Dewan Penyelidikan Kecelakaan Pesawat Organisasi Penerbangan Sipil Republik Islam Iran sing nyebabake penyelidikan kacilakan kasebut. Selaras karo kesepakatan iki, kanthi korban jiwa kanggo warga Kanada, TSB wis milih ahli sing bakal nampa lan mriksa informasi faktual sing diluncurake dening Negara Kedadean, lan ngawasi proses investigasi.

TSB tetep kasedhiya kanggo menehi pitulung teknis apa wae sing dijaluk karo badan investigasi kacilakan Iran lan Ukraina. Iki kabeh informasi sing kasedhiya nganti luwih dingerteni.

TSB minangka lembaga independen sing neliti kedadeyan transportasi udara, laut, pipa, lan rel. Tujuane mung kanggo kemajuan keamanan transportasi. Dudu fungsi Dewan kanggo menehi kesalahan utawa nemtokake tanggung jawab sipil utawa pidana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov