Breaking News Iran Warta Breaking Travel Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kecelakaan bis ing Iran: 20 tiwas, 23 ciloko

Pilih basa sampeyan
Kecelakaan bis ing Iran: 20 tiwas, 23 ciloko
kacilakan bis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ana bis turis sing nggulingake ing provinsi Mazandaran, Iran 20 wong tiwas lan 23 wong cilaka, miturut televisi negara Iran.

Provinsi Mazandaran, iku sawijining provinsi Iran sing dununge ing pesisir kidul Segara Kaspia lan ing pagunungan Alborz Tengah sing cedhak, ing sisih lor-lor Iran

Penumpang sing isih ana ing bis Tehran-Kunbed digawa menyang rumah sakit ing wilayah kasebut

Gonbad-e Kavus minangka kutha Iran sing misuwur kanthi historis Gorgan / Hyrcania. Jeneng modern, tegese "menara Kavus", minangka referensi kanggo monumen kuno sing paling apik ing kutha kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.