Airlines Breaking News Internasional Breaking News Iran angkara News transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

CIA: Ukraina Airlines nabrak dudu mogok rudal?

Pilih basa sampeyan
CIA: Ukraina Airlines nabrak dudu mogok rudal
uka
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Presiden Ukraina Volodymyr Zelenskiy, ing pidato ing televisi, njaluk supaya wong-wong aja ngramal utawa langsung nggawe kesimpulan cepet babagan sababe kacilakan pesawat ing Iran sing mateni kabeh 176 wong ing Teheran, Iran wingi.

Artikel iki diterbitake dening eTurboNews ing Januari 9.

Temenan pratelan iki lan reaksi pisanan ora valid maneh.

eTurboNews, mula, ngilangi sisa konten iki,.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.