Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Warta Pamrentah Iran Breaking News News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

63 warga Kanada sing tiwas ing Iran mati amarga dianggep dadi karusakan jaminan?

Apa 63 wong Kanada sing tiwas sajrone Iran AS dianggep minangka karusakan jaminan?
ukak
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika rudal Iran nyerang basis udara AS ing Irak lan jagad iki ngenteni Amerika Serikat ngluncurake serangan menyang Iran, Penerbangan Internasional Ukraina Penerbangan PS752 siyap kanggo penerbangan 752 supaya bisa mangkat saka Teheran menyang Kyiv. Nalika penerbangan internasional ing ndhuwur langit Iran mandheg lan ngumumake zona ora mabur dening akeh panguwasa.

Penerbangan Lufthansa lan Austrian Airlines menyang Teheran nguripake penerbangan tengah supaya ora ana Udara Udara Iran,

Pejabat maskapai penerbangan Ukraina Internasional ora ngira ana alesan kanggo nundha pesawat. Keputusan iki pungkasane bisa nyebabake 9 kru, lan 167 penumpang maskapai sing kelangan nyawa dina Selasa.

Ora ana prajurit Amerika sing tiwas ing serangan pungkasan Iran ing rong Pangkalan Udara AS ing Irak. Nanging, 82 wong Iran, 63 Kanada, 11 Ukraina, 10 Swedia, 4 Afghanistan, 3 warga Jerman lan 3 warga Inggris saiki bisa dianggep minangka karusakan jaminan nalika tiwas nalika mabur ing penerbangan Ukraina International Airlines 752 saka Teheran menyang Kyiv.

Perdana Menteri Kanada Trudeau pengin wangsulan lan janji negarane Kanada bakal duwe peran gedhe, mula kasunyatane bakal metu nalika 138 penumpang sing arep saka Iran menyang Kanada tiwas ing pesawat Ukraina International Airline B737 menit sawise budhal saka Bandara Internasional Teheran.

Kerusakan Jaminan: 63 wong Kanada tiwas ing AS Iran Konflik iki

63 wajah Kanada sing tiwas ing pesawat iki diluncurake dening CBS dina iki.

Nalika Pesawat Ukraina diwiwiti ing tengah kahanan sing kaku iki bisa uga dadi target sing ora dikarepake kanggo rudal bangunan Rusia sing nabrak pesawat nalika munggah liwat 8000 kaki liwat Ibukutha Iran.

Pejabat maskapai penerbangan internasional Ukraina (UIA) ngandhakake marang jagad iki manawa kita ora duwe tanggung jawab lan pesawat ora aman: CEO maskapai perusahaan kasebut Dykhne nolak manawa UIA duwe alesan ngarepake masalah. "Aku njamin manawa kabeh pesawat bisa mabur," jarene.

Miturut Dykhne, pesawat Boeing 737-800 sing nabrak anyar, sing dituku ing taun 2016 langsung saka pabrikan. Tes layanan terakhir ditindakake tanggal 6 Januari.

Warga Iran rusak banget amarga pembangunan iki kaya dene jagad liyane sing beradab. Nanging pejabat berwenang Iran negesake kacilakan kasebut amarga gagal mekanik, nanging ora ngidini Boeing neliti.

Pejabat AS ujar manawa yakin Boeing 737-800 Ukraina Internasional kena rudal, ujare CBS. Ukraina sadurunge ujar manawa lagi mriksa apa mogok misil nggawa pesawat kasebut - nanging Iran nolak iki.

Bukti satelit ndelok nuduhake yen maskapai penumpang Ukraina International Airlines bisa uga ditembak kesalahan dening rudal anti-pesawat Iran ing Iran, Pejabat intel AS negesake.

Presiden AS Trump tweets: "Kepiye carane dheweke nggawe kesimpulan njupuk pesawat kasebut minangka kesalahan. Betku iku disengojo. Sampeyan ora nggawe kesalahan kaya ngono. ”

Tragis kacilakan pesawat sipil nuduhake kabeh wong ing jagad iki kepiye perang nyebabake konsekuensi sing ora dikarepake. 

"Tragis kacilakan pesawat sipil nuduhake kabeh wong ing jagad iki kepiye perang nyebabake konsekuensi sing ora dikarepake.  Kita butuh presiden sing ngerti babagan iki. Dump Trump 2020 ″, minangka respons ambek pimpinan partai Demokrat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.