24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Iran Breaking News News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Iran negesake manawa maskapai penerbangan internasional Boeing Ukraina 'kabakar mlayu'

Iran negesake manawa maskapai penerbangan internasional Boeing Ukraina 'kabakar mlayu'
Iran negesake manawa maskapai penerbangan internasional Ukraina Boeing 'kabakar mlayu'
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Penerbangan Sipil Iran announced sing Ukraina International Airlines Jet Boeing 737 'wis mabur mabur' sadurunge nabrak ing njaba ibukota Iran, Rebo, 8 Januari, lapuran Kantor Berita Tasnim Iran, dina iki.

"Pesawat kasebut terbakar nalika pesawat. Para saksi mata ujar manawa dheweke ndeleng geni sing nylametake pesawat kasebut, "ujare pratelan kasebut. Miturut Organisasi Penerbangan Sipil Iran, pesawat kasebut mbledhos banget.

Pesawat kasebut mbalik menyang U sawise masalah teknis wis dideteksi lan bali menyang bandara, Kantor Berita Tasnim ngutip Organisasi Penerbangan Sipil Iran.

"Lintasan pesawat kasebut, sing wiwitane mangulon saka bandara, nedahake yen aku mundur sawise kerusakan teknis muncul," ujare pernyataan kasebut, nambahake manawa "pesawat kasebut bali menyang bandara nalika kecelakaan. ” Uga nyathet yen durung ana laporan saka kru babagan kahanan penerbangan sing ora biasa.

Penerbangan Ukraina International Airlines sing lagi mangkat saka Tehran menyang Kiev mudhun cedhak ibukota Iran, Rebo, bubar sawise lepas landas. Miturut Menteri Luar Negeri Ukraina Vadim Pristaiko, kacilakan kasebut nyebabake 176 wong, kalebu warga Iran, Kanada, Ukraina, Swedia, Afghanistan, Jerman lan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov