24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Albania Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Klompok hotel internasional Maritim mbukak loro properti anyar ing Eropa

Klompok hotel internasional Maritim mbukak loro properti anyar ing Eropa
Klompok hotel internasional Maritim mbukak loro properti anyar ing Eropa
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Klompok hotel internasional Hotel Maritim wis mbukak properti anyar ing Eropa - Hotel Maritim Paradise Blue Albena ing Bulgaria fokus banget marang kelestarian karo fasilitas biofuel dhewe lan Maritim Hotel Plaza Tirana minangka hotel bintang 5 pertama sing disertifikasi ing Albania.

Fokus ing kesinambungan ing Bulgaria

Maritim Hotel Paradise Blue Albena bintang lima sing lagi wae dibangun ana ing ngarep lawang saka salah sawijining cadangan alam sing paling apik ing Bulgaria, yaiku Baltata. Hotel kasebut nduweni 238 kamar, kalebu 26 suite, wolung studio lan papat suite VIP kanthi balkon / teras pribadi. Ana telung ruang rapat, sing nampung nganti 500, 140 utawa 80 delegasi.

Tamu bisa nikmati macem-macem masakan lokal ing papat restoran ing hotel kasebut, kalebu Restaurant Blue Essential Buffet, sing nyedhiyakake produk regional asli, ditandur lan dikirim kanthi kemitraan karo petani organik lokal hotel.

Keberlanjutan akeh ing agenda - hotel kasebut nggunakake fasilitas biofuel dhewe kanggo ngasilake sumber energi berkelanjutan lan melu ing proyek pariwisata 'Zero Waste' sing tujuane ngasilake limbah sithik.

Hotel iki uga duwe pantai pribadi, kolam renang kanthi pemandangan laut, fasilitas Senses Spa & Wellness kanthi sauna, kolam renang njero ruangan lan gym, uga program macem-macem kegiatan olahraga lan hiburan.

Hotel bintang 5 pertama ing Albania

anyar Maritim Hotel Plaza Tirana minangka hotel bintang 5 pertama sing disertifikasi ing Albania. Dumunung ing tengah-tengah ibukutha Albania Tirana, uga dununge cedhak karo Bandara Internasional Tirana.
Hotel kasebut nduweni papat ruang rapat lan konferensi sing bisa klompok kabeh ukuran, 190 kamar lan suite liwat 23 jubin, sawetara restoran lan spa modern lan pusat fitness.

Kanthi 33 lokasi ing saindenging Jerman uga hotel ing Mauritius, Mesir, Turki, Spanyol, Malta, Bulgaria, Albania lan China, The Maritim Hotelgesellschaft minangka klompok hotel sing dikelola paling gedhe ing Jerman. Portofolio kalebu hotel kutha sing dununge ing pusat, hotel bandara sing dununge, resor pantai pesisir, hotel kulawarga lakeside, hotel golf sing cedhak lan hotel spa parkland.

Source: http://www.clareville.co.uk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov