Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta Pecah Puerto Rico Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Puerto Rico mbukak kanggo pariwisata!

Puerto Rico mbukak kanggo pariwisata!
Puerto Rico mbukak kanggo pariwisata!
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Temokake Puerto Rico njamin masarakat lelungan manawa Puerto Rico mbukak lan nampa pengunjung sawise gempa bumi sing ngancam pungkasan.

Mangkene sing kudu dingerteni para wisatawan:

• Sambutan penumpang kapal pesiar: Wingi, kita nampani meh 15,000 turis saka telung kapal pesiar menyang Kapuloan Pelabuhan Pelayaran San Juan ing Old San Juan.

• Old San Juan didukung: Tenaga ing Old San Juan wis pulih maneh lan kemajuan digawe ing saindenging Pulo. Kabeh hotel utama kalebu bisnis kaya biasane (kanthi utawa tanpa generator).

• Kabeh penerbangan kaya biasane, saliyane transportasi liyane: Kabeh penerbangan biasane dioperasikake menyang / saka bandara San Juan Luis Muñoz Marin, Ponce lan Aguadilla. Pilihan taksi lan kulo uga kasedhiya. Layanan Ferry menyang / saka Vieques lan Culebra lagi aktif.

• Atraksi dibukak: Pelabuhan Pelayaran Ponce, Pusat Konvensi Puerto Rico, lan obyek wisata utama kayata El Morro, El Yunque, Benteng San Cristobal, lan hotel ing wilayah Puerto Rico sisih lor, kalebu kabeh wilayah ing sekitar San Juan, terus mbukak kanggo bisnis. Pantai, restoran, atraksi, hotel lan panyedhiya layanan wisata ing Pulo wis siyap nuduhake budaya unik Puerto Rico lan keramahan sing anget karo para wisatawan.

Wisatawan sing duwe rencana mbesuk kudu nyedhaki panyedhiya perjalanan, hotel lan bisnis liyane. Disaranake para turis ngunjungi DiscoverPuertoRico.com kanggo informasi paling anyar lan nganyari lelungan.

• Wilayah kidul njaluk dhukungan: Pelancong ora kena disela karo kahanan darurat. Gubernur Vázquez tetep njaga supaya bisa terus njamin sing butuh ing wilayah kidul nampa pendanaan lan dhukungan saka pemerintah. Sawetara properti hotel ing wilayah kidul kena pengaruh. Kaloro situs pariwisata (kanthi jumlah akeh ing Pulo), Punta Ventana ing Guayanilla lan reruntuhan Mercusuar ing Guánica, nglaporake kerusakan. Kita matur nuwun sanget ora ana keajaiban alam liyane ing Pulo sing kompromi.

• Kanggo sing pengin mbantu: Salah sawijining cara paling apik kanggo mbantu yaiku njaga rencana plancongan utawa nimbang kunjungan ing taun ngarep. Bab Palang Merah Amerika lokal nglumpukake sumbangan kanggo wong-wong sing pengin menehi dhukungan kanggo wong-wong ing wilayah kidul.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov