Airlines Airport Warta Breaking Travel angkara Iran Breaking News News Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Kita nembak pesawat penumpang nanging ora sengaja

Kita nembak pesawat nanging ora sengaja
ec375644074f24c8226d015293a0ed56
ditulis dening Dmytro Makarov

Pesawat Ukraina sing nabrak njaba Teheran minggu iki wis mabur cedhak karo situs militer sing sensitif lan digawa mudhun amarga ana kesalahan manungsa, ujare Staff Umum Angkatan Bersenjata Republik Islam Iran.

Pesawat kasebut minangka jet penumpang sing dijadwalake sing dioperasikake Airlines Internasional Ukraina.

IranKepala Staf Gabungan nerbitake pratelan lan sacara resmi ngakoni yen ditembak mati Penerbangan Internasional Ukraina PS752 o dening sistem Tor-M1 SAM saka #RGC Pasukan Aerospace cedhak Parand,

Menteri Luar Negeri Iran Javad Zarif ing tweet kasebut ngakoni manawa Penerbangan PS752 Ukraina International Airlines ditembak mudhun kanthi rudal menyang langit, diarani kasebut minangka Kesalahan Manusia.

Dheweke nambahake: "Kesalahan manungsa nalika krisis amarga adventurisme AS nyebabake bencana.

Nyuwun sewu, pangapunten, lan panglipur dhumateng warga kita, kulawarga kabeh korban, lan negara-negara liyane sing kena pengaruh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.