Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Editorial Warta Pamrentah Pitakonan Iran Breaking News News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Napa Grup Lufthansa uga salah amarga kacilakan Ukraina ing Iran?

Uga guilty ing kacilakan Ukraina International Airlines yaiku .. ..
tklh
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Uga tanggung jawab kacilakan Ukraina International Airlines bisa uga Lufthansa, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Qatar Airways, lan Aeroflot kanggo pihak sing tanggung jawab kanggo Ukraina International Airlines bencana ing Iran? Bisa uga ana konspirasi lan putusan kejutan babagan sapa sing uga tanggung jawab kanggo kacilakan kasebut  Penerbangan PF752?

"Versi saka Iran: "Ing kondhisi sensitif lan kritis kasebut, pesawat Airlines Ukraina 752 mundur saka bandara Imam Khomeini lan nalika muter, pesawat kasebut diselehake ing posisi cedhak pusat militer sensitif ing ketinggian lan lintasan target mungsuh. Dheweke mesthi ngira pesawat kasebut ing radar, penerbangan PS752 minangka pesawat udara asing sing arep jotosan. ”

Sak menit mengko, 176 penumpang maskapai sing ora duwe pesawat maskapai komersial ilang nyawa.

Iki ora mung tragis, nanging ana crita liyane.

Mesthine, Iran kudune langsung nutup wilayah udara menyang penerbangan komersial sipil. Ana alesan Otoritas Penerbangan Federal ing AS (FAA) ngumumake Iran minangka zona penerbangan.

Ukraina International Airlines ora nggatekake peringatan AS lan mutusake arep mbukak pesawat nalika ana serangan bersenjata antarane Amerika Serikat lan Iran.

Nganti saiki, ora ana panjelasan utawa permintaan maaf sing dirungokake dening sapa wae saka Ukraina International Airlines. Napa maskapai penerbangan Ukraina ngidini mangkat pesawat?

Penerbangan internasional mangkat saka Teheran sawise serangan rudal Iran ing Amerika Serikat tanggal 7 Januari kanthi dendam lan kabeh wong siyap ing 8 Januari

Turkish Airlines TK 875 tanggal 08 Januari diwiwiti jam 3.35 esuk menyang Istanbul
Austrian Airlines OS 872 tanggal 08 Januari t00k jam 3.45 esuk menyang Wina
Lufthansa LH 601 tanggal 08 Januari budhal jam 4.23 esuk menyang Frankfurt
Aeroflot SU431 tanggal 08 Januari budhal jam 4.31 esuk menyang Moskow
Qatar Airways QR 491 tanggal 08 Januari budhal jam 5.01 esuk kanggo Doha
Turkish Airlines TK 873 tanggal 08 Januari diwiwiti jam 5.07 esuk menyang Istanbul
Ukraina International Airlines PF752 tanggal 08 Januari jam 6.12 esuk lan ditembak 
Turkish Airlines TK879 tanggal 08 Januari diwiwiti jam 8.23 ​​esuk menyang Istanbul
Qatar Airways QR483 tanggal 08 Januari budhal jam 12.50 sore menyang Doha
Turkish Airlines TK871 tanggal 08 Januari diwiwiti jam 3.29 sore menyang Istanbul
Qatar Airways QR 499 tanggal 08 Januari budhal jam 11.08 bengi menyang Doha

Qatar Airways lan Aeroflot terus mabur tanpa gangguan.
Turkish Airlines mbatalake kabeh penerbangan tanggal 9 Januari
Austrian Airlines tetep mabur tanggal 9 Januari nanging mbatalake kabeh penerbangan wiwit tanggal 10 Januari nganti 20 Januari
Lufthansa miwiti tanggal 8 lan mbatalake kabeh penerbangan nganti 20 Januari

Dadi, sapa sing duwe kesalahan ing konspirasi iki sing mateni 176 wong?

1) Pamrentah Iran salah ngidini bandara bisa beroperasi sajrone konflik. Iran bersalah amarga nyerang basis AS. Iran bersalah nembak pesawat kasebut tanpa mesthekake yen pesawat kasebut dadi mungsuh militer.

2) Ukraina International Airlines wis salah kanthi ngidinake pesawat kasebut ninggalake Teheran sajrone kesenjangan bersenjata.

3) Qatar Airways lan Aeroflot minangka kaluputankanthi ngoperasikake penerbangan sajrone konflik bersenjata lan dheweke katon nguciwakake kanggo mabur lan metu saka Teheran tanpa gangguan sadurunge lan sawise kacilakan.

4) Austrian Airlines kaluputankanthi ngoperasikake penerbangan sajrone konflik bersenjata, ing zona sing dinyatakake minangka zona tanpa terbang dening FAA. Austrian Airlines nglirwakake kanggo nerusake operasi sanajan sedina sawise kacilakan.

5) Turkish Airlines kaluputan njupuk penerbangan operasi kanthi resiko sing gedhe banget menyang zona perang tanggal 8 Januari lan kanggo operasi terus sedina muput tanggal 8 Januari. Turki mbatalake kabeh penerbangan tanggal 9 Januari nanging nerusake operasi normal tanggal 10 Januari.

5) Lufthansa salah njupuk risiko sing dingerteni nalika mbukak nalika konflik bersenjata sanajan FAA ngumumake Iran minangka zona tanpa terbang. Operator Jerman kanthi sengaja ngubengi arahan FAA kanthi celah.

Juru bicara Lufthansa ujar eTurboNews, arahan FAA ora ditrapake kanggo operator, amarga Lufthansa ora bakal nampa tiket ing Star Alliance Partner United Airlines sing bakal digunakake ing penerbangan menyang Iran.

Dheweke uga nuduhake penerbangan Lufthansa 600 sing bakal dituju menyang Teheran, diprentah bali menyang Frankfurt.

Nanging, penerbangan Lufthansa LH601 mangkat menyang Teheran menyang Frankfurt. Kayane Lufthansa ngerti lan ngerti risiko sing ditindakake. Nanging, Lufthansa mandhegake penerbangan Iran sawise ninggalake Republik Islam tanggal 8 Januari nganti 20 Januari.

6) Iran bisa uga ujar,  Amerika Serikat salah miwiti nambah mateni Jenderal Iran ing Irak lan nyebabake reaksi musuhan sing dikarepake saka Iran. Nanging, nalika ana kacilakan maskapai kasebut, Amerika Serikat negesake manawa Iran minangka zona penerbangan tanpa alesan.

LH, OS, TK, QR, SU Airlines ing Teheran mesthine menehi conto lan tanggung jawab positif kanggo keserakahan korporat nalika mbatalake penerbangan ing tanggal 8 Januari. Ana kemungkinan sing bisa ditindakake yaiku ditindakake dening Ukraina International Airlines uga mbatalake pesawat sing dituju menyang Kyiv.

Asile, sing kalah paling gedhe ing antarane Amerika Serikat lan Iran saiki dadi korban jiwa manungsa sing lugu. Dheweke tiwas ing stampede lan tiwas ing Ukraina International Airlines B737 kacilakan.

Ukraina njaluk ganti rugi kanggo Iran.

Kayane urip ora dadi masalah maneh!

Sayange, iki dudu pisanan atusan sing mati nalika pesawat penumpang ditembak.

Malaysia Airlines Flight 17 minangka pesawat penumpang sing dijadwalake saka Amsterdam menyang Kuala Lumpur sing ditembak tanggal 17 Juli 2014 nalika mabur liwat Ukraina wétan. Kabeh 283 penumpang lan 15 kru tiwas.

Flight Korean Air Lines 007 minangka penerbangan sing dijadwalake saka New York City menyang Seoul liwat Anchorage, Alaska. Tanggal 1 September 1983, maskapai penerbangan Korea Selatan sing ngladeni penerbangan kasebut ditembak dening interceptor Soviet Su-15 sing mateni kabeh wong ing pesawat B747

[email dilindhungi]

Lufthansa ora bisa ngomong apa-apa bab 176 wong sing tiwas, nanging nerbitake pratelan iki: Dsampeyan ora ngerti kahanan keamanan sing jelas kanggo wilayah udara ing sekitar bandara Tehran, maskapai Grup Lufthansa Group mbatalake penerbangan saka / menyang Tehran nganti lan kalebu 20 Januari minangka langkah pencegahan. Bebarengan karo panguwasa nasional lan internasional, Keamanan Grup Lufthansa terus ngevaluasi kahanan keamanan nalika kedatangan lan keberangkatan kanggo bandara Tehran lan kabeh wilayah udara Iran. Sanalika duwe informasi lengkap, kita bakal mutusake manawa lan kapan penerbangan Iran bisa dioperasikake maneh. Kita nguciwani kasusahane para penumpang.

Putusan sing disalahake nuduhake pendapat panulis

Kita nembak pesawat penumpang nanging ora sengaja

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.