Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Uzbekistan Maneka Warta

Loong Air ngluncurake penerbangan saka Chengdu, China menyang Tashkent, Uzbekistan

Loong Air ngluncurake penerbangan saka Chengdu menyang Tashkent, Uzbekistan
Loong Air ngluncurake penerbangan saka Chengdu, China menyang Tashkent, Uzbekistan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

China Zhejiang Loong Airlines Co. Ltd (Loong Air) ngluncurake penerbangan langsung anyar antara Chengdu, ibukutha Provinsi Sichuan China kidul-kulon, lan Tashkent, ibukutha Uzbekistan.

Telung plancongan dijadwalake dening Loong Air saben minggu dina Senen, Rebo lan Jumuah. Godhong mabur metu Bandara Internasional Chengdu Shuangliu jam 3:10 sore jam Beijing lan pesawat bali mangkat saka Tashkent jam 7:40 sore wektu lokal.

Ing pungkasan taun 2019, Bandara Internasional Chengdu Shuangliu ngoperasikake total 358 rute udara, kalebu 126 rute internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov