24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News angkara Editorial Jerman Breaking News Hak-hak manungsa Iran Breaking News News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Warta Breaking Ukraina USA Breaking News Maneka Warta

Apa Kanada bakal nglarang maskapai penerbangan internasional Turki, Lufthansa, Austria, Qatar, Aeroflot, lan Ukraina?

Napa Kanada kudu nglarang Turki, Lufthansa, Austria, Qatar Airways, Aeroflot lan Ukraina International Airlines?
trudeau
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perdhana Mentri Kanada Justin Trudeau ujar, Sabtu, fokus pamrentahane yaiku akuntabilitas lan keadilan kanggo para korban maskapai Ukraina sing Iran ujar manawa ditembak ora sengaja. Apa iki tegese Kanada bakal nglarang Turkish Airlines,  LufthansaAustria, Qatar, Aeroflot, Lan Ukraina International Airlines saka overflying lan landing ing Kanada?

Apa Malaysia Diijini Nggawe Maskapai Penerbangan? Tpitakonane ditakokake dening Flyers Right ing taun 2014 sawise Airlines Malaysia sengaja mabur liwat Ukraina Wétan, zona perang. MH 370 ditembak ora sengaja lan saben penumpang sing tilar donya tiwas. Nanging, Malaysia Airlines sinau lan tetep ora ngerti papan udhara Iran.

Saiki maskapai nasional Ukraina mesthine luwih ngerti. Kanthi sikap ora kuwatir, maskapai Ukraina njupuk keputusan sadar yen bakal mabur liwat zona perang, jenenge Iran mateni 176 penumpang lan kru.

Patang dina mengko, ora ana pangapura saka akeh korban dening manajemen Ukraina Internati0onal Airlines, nanging panjaluk kanggo pembayaran saka Iran, apa mesthine panjaluk sing wajar lan logis. Wingi-wingi eTurboNews saranake Grup Lufthansa uga salah mateni 176 penumpang lan nggawe atusan pelanggan dhewe ing bebaya.

Uga durung ana pangapura saka Turkish Airlines, dening Lufthansa, dening Austrian Airlines, Aeroflot lan Qatar Airways amarga ora nuwuhake conto ing dina sing ala banget. Kamungkinan ora ana maskapai iki sing nate ngakoni yen dheweke nindakake kesalahan nalika terus mabur menyang Iran sajrone ruang udhara ditemokake ora aman dening FAA lan permusuhan diowahi ing antarane Iran lan Amerika Serikat.

Paling ora Iran pungkasane jumeneng lan ngakoni yen dheweke salah. Pengakuan sing salah iki saiki kudu dituduhake dening kabeh pihak.

Sapa sing duwe ganti rugi kanggo kulawarga saka 176 wong plancong sing ora kudu mati dina Rebo? Mesthi wae, Perdana Menteri Kanada Justin Trudeau lan Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky pancen bener nuntut keadilan saka Pamrentah Republik Islam Iran.

Nanging apa Pak Trudeau uga ora nuntut ganti rugi saka Ukraina International Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Aeroflot, lan Qatar Airways?

Apa Kanada ora duwe alesan sing apik kanggo menehi sanksi marang operator kaya ngono yen ora menehi reaksi? Kanada bisa uga duwe alasan sing apik kanggo nglarang maskapai penerbangan kasebut mabur ing negarane lan nolak hak pendaratan nganti ganti rugi lan komitmen wis digawe, mula kedadeyan kasebut ora bisa dibaleni maneh.

PM Kanada duwe utang marang 68 warga lan kulawargane ing pesawat kasebut. Dheweke uga duwe tanggung jawab kanggo kabeh wong Kanada, mula ora ana wong saka Kanada sing bakal cilaka nalika mabur maskapai kaya ngono, kajaba operator kasebut nggawe komitmen kanggo ngurmati FAA lan peringatan sing padha.

Kasunyatan manawa maskapai komersial ngliwati zona konflik lan codesharing tegese para penumpang bisa uga ora ngerti maskapai sing lagi mabur nalika nggawe penerbangan mbukak industri penerbangan kanthi tanggung jawab sing bisa dingerteni kanthi angel. Akeh wong sing takon: Apa sing ditindakake maskapai mabur liwat zona perang?

Telung atus pesawat dijadwalake mabur liwat Ukraina ing dina MH370 ditembak, sanajan ana peringatan marang maskapai babagan 'risiko serius kanggo keamanan'.

Ing Iran, peringatan sing padha diwenehake dening Otoritas Penerbangan Federal ing Amerika Serikat lan ora dianggep karo akeh perusahaan penerbangan.

Ing 2014 KLM ujar ing sawijining pratelan kasebut "ngindhari mabur liwat wilayah sing ana gandhengane". FlyersRights takon marang KLM apa iki minangka kabijakan sing lawas utawa anyar. Maskapai kasebut ora ngasilake telpon kanggo menehi komentar.

Crita iki terus….

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.