Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Breaking Kuba Warta Breaking Republik Dominika Jerman Breaking News Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Mexico Breaking News News Singapur Maneka Warta

Ora mandheg saka Düsseldorf menyang Karibia lan Meksiko

TUIfly
TUIfly
ditulis dening Juergen T Steinmetz

TUI Fly Deutschland, biyen TUI Fly, sawise nimbang-nimbang suwe, mutusake kanggo mbukak penerbangan Boeing 787 Dreamliners sing adoh saka Bandara Internasional Düsseldorf (DUS) menyang Meksiko lan Carribean. Iki uga tegese warta apik kanggo industri pelayaran Karibia sing berkembang.

Ing Karibia lan Meksiko, TUI Fly duwe operasi sing nyambungake Duesseldorf karo

  • Varadero, Kuba
  • Puerto Plata, Republik Dominika
  • Punta Cana, Republik Dominika
  • Santo Domingo, Republik Dominika
  • Teluk Montego, Jamaika
  • Cancun, Meksiko

Wis puluhan taun Duesseldorf wis dadi favorit kanggo penerbangan menyang tujuan liburan sing populer. Kanthi LTU, Air Berlin Monarch Airlines lan bubar Thomas Cook ora ana ing gambar, ana maskapai penerbangan liya kanggo ngisi vakum kasebut. DUS duwe penerbangan menyang luwih saka 190 tujuan ing saindenging jagad sing dilayani 70 Airlines,

Mabur TUI minangka jeneng merek TUI Airlines Belgia nv. Fly TUI minangka bagean saka TUI Group, klompok pariwisata paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi kantor pusat ing Hannover, Jerman.

TUIfly Deutschland (Jerman) wis nggoleki Bandara Internasional Duesseldorf kanggo ngluncurake operasi jarak jauh nggunakake Dreamliner Boeing 787. Loro saka B787 bakal adhedhasar ing Duesseldorf.

Duesseldorf minangka ibukutha negara paling gedhe ing Northrhine Westphalia ing Jerman lan pusat pameran, pariwisata, perdagangan, lan transportasi ing Jerman.

Maskapai hiburan Jerman sing bermarkas ing Langenhagen milih Düsseldorf ndhisiki sawetara bandara Jerman liyane sawise ngatasi pro lan kontra.

Nalika dina sing pas kanggo penerbangan anyar durung diumumake, dheweke bakal ditrapake menyang kapal pesiar Marella TUI sing beroperasi ing Puerto Plata, Cozumel, lan Costa Maya.

Saiki, mung Eurowings sing nglakokake penerbangan transatlantik jarak adoh saka Düsseldorf. Iki sanajan pemilik Eurowings Lufthansa ujar manawa dheweke pengin mungkasi kabeh rute jarak jauh ing pungkasan taun 2020 paling suwe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.