Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Iran Breaking News News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Penyidik ​​Keamanan Transportasi Kanada kanggo lelungan menyang Iran

Penyidik ​​Keamanan Transportasi Kanada kanggo lelungan menyang Iran
tsc
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Papan Keselamatan Transportasi saka Canada (TSB) wis entuk visa kanggo loro penyidik ​​kanggo lelungan menyang Republik Islam Iran. Dheweke arep budhal Turkey kanggo Tehran dina Senen, 13 Januari, bebarengan karo anggota tim konsulat Kanada.

TSB uga bakal masang tim peneliti kaping loro sing spesialisasine download lan analisis perekam pesawat sawise dikonfirmasi ing endi lan kapan kegiatan iki bakal ditindakake.

TSB minangka lembaga independen sing neliti kedadeyan transportasi udara, laut, pipa, lan rel. Tujuane mung kanggo kemajuan keamanan transportasi. Dudu fungsi Dewan kanggo menehi kesalahan utawa nemtokake tanggung jawab sipil utawa pidana.

eTurboNews wis nglaporake babagan Kanada sing dadi pemimpin global ing investigasi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.