Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Breaking News Iran Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel Breaking News US Editorial Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Peran Seychelles ing Rundingan perdamaian Iran USA?

Seychelles minangka negara paling kuat ing Afrika
sez
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Napa Seychelles minangka negara paling kuat ing Afrika? The Republik Seychelles nduwe kurang saka 100,000 warga negara nanging tetep dadi negara paling kuat ing Afrika. Negara pulau kasebut minangka tujuan impen liburan.

Suasana pulau sing tenang ing Seychelles bisa uga duwe peranan luwih gedhe ing politik lan konflik global saiki, lan diplomasi global. Napa ora kalebu peran ing de-nambah diskusi perang antarane  Amerika Serikat lan Iran. 

Pariwisata minangka industri paling gedhe ing negara Samudera Hindia. Perang antara AS lan Iran bisa ngrusak industri iki ing Seychelles lan kanggo Afrika minangka tujuan lelungan.

Seychelles duwe minat nasional sing jelas kanggo de-nambah kahanan lan saiki duwe peran netral.

Pendhiri lan presiden Institut Internasional kanggo Perdamaian Liwat Pariwisata (IIPT) tindak menyang Iran ing taun 2008 mbukak jendhela iki kanggo diskusi antara Iran lan Amerika SerikatAku nyoba kanggo nyengkuyung kalorone negara kanggo terus nganggo Taun Internasional PBB 2001 kanggo Dialog Antarane Peradaban.

Kanca Kabeh, Mungsuh Ora Ana sing padha karo Pariwisata tetep dadi pesen saka pimpinan pariwisata Seychelles. Iki pisanan diumumake dening Alain St. Ange nalika dadi menteri pariwisata kanggo Republik Pulau Laut India cilik iki.

Dina iki St Ange dadi presiden ing Dewan Pariwisata Afrika lan wong njero ujar manawa dheweke bakal bisa dadi presiden Seychelles. Louis D'Amore minangka anggota dewan dewan Pariwisata Afrika.

saiki, Seychelles minangka negara paling kuat ing Afrika nalika nerangake kewarganegaraan Afrika.

Napa Seychelles minangka Negara sing paling kuat ing Afrika?

Kanthi lelungan tanpa visa menyang 140 negara, Seychelles Passport pangkat minangka paspor internasional paling kuat ing Afrika.

Iki miturut panelitian paling anyar ing  Indeks Paspor 

Negara sing paling kuat nomer loro ing Afrika liwat paspor yaiku Mauritius kanthi tujuan sing bisa dijelajahi 136 visa, nomer 3 dinikmati dening Warga Afrika Selatan kanthi 102 negara.

Kewarganegaraan sing diwatesi ing Afrika yaiku Somalia kanthi 41, Sudan kanthi 48 lan Libya sing mung duwe 49 negara sing ngidini lelungan tanpa visa.

Seychelles ngetutake kabijakan sing diarani "non -ignment" sing positif lan nyengkuyung prinsip nyuda anané superpower ing Samodra India. Pamrentah Seychelles minangka salah sawijining panyengkuyung konsep perdamaian Samudra Hindia lan nyengkuyung mungkasi Amerika Serikat ing Diego Garcia. Nanging negara kasebut nggunakake kabijakan pragmatis, lan dadi mandheg istirahat lan rekreasi penting kanggo kapal AS sing dilayani ing Teluk Persia lan Samodra India. Posisi kabijakan luar negeri Seychelles umume nyelehake ing sisih kiwa spektrum ing Gerakan Non-Blok. Rusia, Inggris, Prancis, India, Republik Rakyat China, Libya lan Kuba njaga kedutaan ing Victoria.

Mungkin posisi unik swarga liburan Samodra India iki bisa dadi link penting kanggo konflik internasional, kayata Amerika Serikat lan Iran. Warga Seychelles ora butuh visa kanggo plancong menyang Iran.

Klik ing kene kanggo dhaptar paspor Afrika supaya akses plancongan tanpa visa menyang jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.