24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel News transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Etihad lan Teluk Air nggawe kemitraan anyar

Teluk Air gabung karo program Etihad Tamu
Teluk Air gabung karo program Etihad Tamu
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Etihad Tamu, program kasetyan kanggo Etihad Airways, wis nggawe kemitraan anyar karo Teluk Air, perusahaan nasional Kerajaan Bahrain, sing luwih ningkatake mupangat kanggo para anggotane.

Kemitraan kasebut ngembangake kesepakatan codeshare ing rong maskapai kasebut lan nyedhiyakake kerja sama luwih lanjut antarane program flyer sing asring, Etihad Tamu lan Falconflyer. Iki ngidini anggota entuk lan ngijolake mil kanthi balesan ing kabeh penerbangan ing kaloro jaringan. Ing kalorone kasus kasebut, jumlah mil sing digayuh bakal gumantung karo klompok perjalanan sing mabur.

Robin Kamark, Kepala Petugas Komersial kanggo Grup Penerbangan Etihad, ujar: "Program kesetiaan sing bubar dirancang, nganyari, lan diluncurake maneh, Etihad Tamu, nyambut gawe karo mitra regane liyane sing nawakake luwih akeh kesempatan kanggo para anggota kita entuk lan ngatasi miline. Kemitraan sing anyar lan nyenengake iki mbantu kita terus maju lan ningkatake program kasetyan adhedhasar kabutuhan para tamu lan selaras karo industri sing saya owah. ”

Vincent Coste, Kepala Petugas Komersial Teluk Air ujar: "Teluk Air melu kemitraan codeshare strategis karo Etihad Airways ing Maret 2019. Minangka usulan nilai tambahan, kita seneng bisa nggawe kemitraan sing sukses kanthi nyedhiyakake luwih saka anggota Falconflyer karo kesempatan kanggo entuk lan nglampahi mil Teluk Air ing jaringan Etihad Airways. ”

Teluk Air minangka maskapai pemenang penghargaan sing nyambungake para penumpang menyang 48 tujuan ing saindenging Teluk, Eropa, Afrika, Asia, lan India. Kemitraan anyar iki nyedhiyakake tamu Teluk Air kanthi akses menyang jaringan tujuan sing luwih jembar, utamane menyang Amerika Utara sing bisa njupuk kauntungan saka pre-clearance Amerika Serikat Etihad, siji-sijine Bea Cukai Amerika Serikat, lan fasilitas Perlindungan Perbatasan ing Timur Tengah. Ngidini para penumpang sing duwe wates AS bisa ngolah kabeh inspeksi imigrasi, adat istiadat lan pertanian ing Abu Dhabi sadurunge mlebu pesawat menyang salah sawijining tujuan papat Amerika Utara ing Etihad.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.