Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Swiss Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa Group Airlines: 145 yuta penumpang ing taun 2019

Lufthansa Group Airlines: 145 yuta penumpang ing taun 2019
Lufthansa Group Airlines: 145 yuta penumpang ing taun 2019
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing taun 2019, maskapai penerbangan Grup Lufthansa nggawa total 145 yuta penumpang. Iki nuduhake kenaikan 2.3 persen dibandhingake taun sadurunge. Kanthi udakara 1.2 yuta penerbangan, faktor beban kursi 82.5 persen. Iki nuduhake kenaikan 1.0 poin persentase. Kaloro tokoh kasebut ngluwihi angka rekor taun sadurunge.

Maskapai jaringan kasebut nyathet paningkatan jumlah penumpang ing taun 2019, khususe ing hub ing Zurich (+ 5.7%), Wina (+ 5.1%) lan Munich (+ 2.5%). Nomer penumpang ing Frankfurt hub tansaya 0.4 persen ing taun 2019.

Ing wulan Desember, kapasitas muatan 0.3 persen luwih dhuwur tinimbang ing taun sadurunge lan ton-kilometres sing didol mudhun 3.6 persen. Iki nyebabake faktor pambayaran 63.9 persen, yaiku 2.6 poin persentase luwih murah. Ing taun 2019, total kapasitas muatan 6.3 persen luwih dhuwur tinimbang taun sadurunge. Sanalika, penjualan suda 2.1 persen ing periode kasebut. Ing 61.4 persen, faktor beban yaiku 5.3 poin persentase luwih murah tinimbang taun sadurunge.

Ing Desember 2019, maskapai penerbangan kasebut Klompok Lufthansa nampani udakara 10 yuta penumpang ing pesawat kasebut. Iki cocog karo penurunan 0.3 persen tinimbang wulan sing padha taun kepungkur. Nomer kilometer kursi ditawakake yaiku 0.3 persen mundhak ing taun sadurunge, dene penjualan saya mundhak 3.3 persen. Iki nyebabake faktor beban kursi 81.0 persen, 2.4 poin persentase luwih dhuwur tinimbang Desember 2018.

Maskapai Jaringan

Maskapai penerbangan Lufthansa, SWISS lan Austrian Airlines nggawa total 7.5 yuta penumpang ing Desember, 2.5 persen luwih akeh tinimbang ing wulan sing padha taun kepungkur. Jumlah kursi-kilometer sing ditawakake ing Desember yaiku 2.9 persen mundhak ing wulan sing padha taun kepungkur. Penjualan ing kilometer kursi tambah 6.3 persen ing periode sing padha. Faktor beban kursi tambah 2.6 poin persentase dadi 81.3 persen.

Jumlah penumpang ing wulan Desember mundhak 4.9% ing pusat Zurich, 4.4% ing Wina lan 2.0% ing Munich. Ing Frankfurt, jumlah penumpang mudhun 1.3% ing periode sing padha.

Total, maskapai jaringan kasebut nggawa sekitar 107 yuta penumpang taun kepungkur, 3.2 persen luwih akeh tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur. Faktor beban kursi kanggo maskapai jaringan mundhak nganti 1.0 poin persentase dadi 82.5 persen sajrone periode kasebut.

Eurowings

Lalu lintas titik-ke-titik, Grup Lufthansa nggawa 2.4 yuta penumpang karo maskapai penerbangan Eurowings (kalebu Germanwings) lan Brussels Airlines ing Desember, sing udakara 2.2 yuta penerbangan jarak tempuh jarak jauh lan 258,000 ing jarak adoh.

Iki nuduhake penurunan 7.9 persen tinimbang taun sadurunge. Penurunan 11.3 persen nomer penerbangan sing ditawakake ing wulan Desember diimbangi karo penurunan 10.1 persen ing penjualan. Ing 79.1 persen, faktor mbukak kursi 1.0 poin persentase luwih dhuwur tinimbang ing wulan sing padha taun kepungkur.

Ing rute jarak cendhak, jumlah kursi-kilometer sing ditawakake mudhun dadi 9.6 persen ing wulan Desember, dene jumlah kursi-kilometer sing didol mudhun 5.7 persen sajrone periode sing padha. Ing 77.5 persen, faktor beban kursi 3.2 poin persentase luwih dhuwur tinimbang ing wulan sing padha taun kepungkur. Ing rute jarak adoh, faktor beban kursi mudhun nganti 1.8 poin persentase dadi 83.1 persen sajrone periode sing padha. Penurunan kapasitas 13.5 persen diimbangi karo penurunan penjualan 15.4 persen.

Ing 2019, Grup Eurowings nggawa udakara 28.1 yuta penumpang, 1.4 persen luwih murah tinimbang taun sadurunge. Ing 82.6 persen, faktor beban kursi sajrone periode iki 1.2 poin persentase luwih dhuwur tinimbang taun sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov