Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel Punta Cana: Segel janji njamin keamanan turis ing Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
Hotel Punta Cana: Segel janji njamin keamanan turis ing Republik Dominika
Bill Clinton nikmati perjalanan anyar ing Republik Dominika
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Konsorsium Hotel Punta Cana nerbitake pratelan babagan keamanan lan keamanan turis ing Republik Dominika:

Kita seneng mantan Presiden Bill Clinton seneng lelungane anyar ing Republik Dominika lan ngakoni keamanan publik nalika ana ing pulau kasebut. Nalika dheweke ujar, "Iki papan sing apik - lan kabeh wong kudu mrene lan ndeleng."

Minangka klompok klompok hotel sing wis puluhan taun fokus kanggo menehi plancongan impen menyang para plancong AS lan internasional, kita setuju. Mula ing wulan November, konsorsium kepemilikan hotel lan klompok manajemen sing makili luwih saka 50 properti lan resort ing Punta Cana, gabung bebarengan kanggo yakinake manawa para wisatawan manawa 50+ properti ing Punta Cana (tujuan paling wetan ing pulau kasebut) kabeh fokus kanggo keamanan lan keamanan para tamu sajrone nginep. Komitmen gabungan iki kanggo sawetara kabijakan, pedoman keamanan, lan langkah-langkah keamanan ing kabeh properti diarani Janjine Punta Cana.

Janji Punta Cana minangka janji wolung poin sing njamin tingkat keamanan, keamanan lan layanan paling dhuwur ditemokake ing kabeh properti sing melu. Saben hotel bakal nampilake segel Janji Punta Cana minangka demonstrasi komitmene menyang wolung poin lan jaminan visual kanggo para wisatawan AS lan internasional. Ngirim level layanan minangka prioritas utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov