Breaking News Hong Kong Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Rilis pers Resorts Pariwisata Maneka Warta

Janjian: Chief Sales and Marketing Officer Marriott

Janjian: Kepala Sales Marketing lan Marketing Marriott
bartburting
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Marriott International ngumumake janjian saka Bart Buiring menyang Kepala Sales and Marketing Officer saka Marriott International Asia Pacific sing mapan ing Hong Kong. Peggy Fang Roe, Kepala Sales and Marketing Officer sadurunge kanggo Marriott International Asia Pacific bakal transisi menyang peran Global Officer, Pengalaman Pelanggan, Kasetyan, lan New Ventures sing mentas digawe ing kantor pusat Marriott International ing Bethesda, Maryland, AS. Kaloro peran kasebut efektif tanggal 1 Januari 2020.

Veteran Marriott International sing wis pengalaman sangalas taun, Bart Buiring bakal pindhah saka jabatan sadurunge dadi Chief Operations Services Officer, Asia Pacific lan bakal ngawasi strategi konsumen Asia Pasifik menyang bisnis hotel inti lan merek Marriott International - didhukung dening teknologi kelas dunia. Iki kalebu Manajemen Merek, Pemasaran, Penjualan & Distribusi, Manajemen Pendapatan, Kasetyan, Pengalaman Pelanggan, Digital lan Komunikasi. Ing pimpinane, Bart bakal terus nggawe basis pelanggan Asia Pasifik, adaptasi karo merek lan program lelungan Marriott International, Marriott Bonvoy, menyang pasar lokal, uga dadi pamimpin organisasi penjualan lan nyopir strategi distribusi lan rega Asia Pasifik saka Marriott International.

Ing taun kepungkur, Perusahaan ngrayakake peluncuran program lelungan, Marriott Bonvoy karo luwih saka setengah anggota global sing nembe mlebu saka Asia Pasifik, lan ngluncurake aplikasi digital anyar kanggo menehi pengalaman luwih akeh kanggo para anggota kanthi ngeklik tombol. Marriott International uga nambah usaha patungan karo Alibaba liwat toko anyar ing Fliggy, platform lelungan Alibaba, lan fungsi pembayaran integral kanggo ngladeni 2 juta anggota gabungan ing China nalika ngubengi jagad iki. Marriott International bakal terus nandur modal ing pengalaman tamu supaya saben lelungan luwih migunani.

Ing peran sing mentas digawe dadi Global Officer, Pengalaman Pelanggan, Kasetyan lan Usaha Anyar ing kantor pusat Marriott International ing Bethesda, Maryland, AS, Peggy Fang Roe bakal nggawe rekor trek sing apik banget minangka Chief Sales and Marketing Officer kanggo Asia Pasifik. Dheweke bakal tanggung jawab ngrancang pengalaman tamu pungkasan lan pangembangan usaha anyar kanggo nyepetake keterlibatan pelanggan, kalebu tuwuhing Marriott Bonvoy kanthi global.

Kajaba iku, nalika perusahaan terus fokus ing Asia Pasifik lan nyiapake bab sabanjure, Rajeev Menon dipromosekake dadi Presiden Asia Pasifik (ora kalebu China Raya), Marriott International, lan Henry Lee dadi Presiden China Besar, Marriott International . Pangowahan kasebut wis ana. Janjian kasebut ngakoni kaloro pemimpin kasebut amarga prestasine apik banget.

"Kita lagi lelungan sing apik kanggo tuwuh lan menehi pengalaman sing luwih apik ing taun 2020," ujare Craig S. Smith, Presiden Grup, Marriott International Asia Pacific. "Aku sedulur bisa kerja bareng karo pamimpin sing wis tuntas lan darmabakti nalika ngembangake bisnis dadi wilayah anyar, nambah jejak regional, lan tetep maju dadi ambisi dadi perusahaan perjalanan favorit ing Asia."

www.marriott.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.