Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Pamrentah News Warta Breaking Korea Lor wong Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa pariwisata nggawe rapat Trump lan Kim Jong-un bisa ditindakake?

Apa pariwisata nggawe rapat Trump lan Kim Jong-un bisa ditindakake?
trump kim musim panas 2019
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata bisa dadi kunci pembaruan antara Korea Utara lan Korea Selatan. Korea Utara bubar mbukak resor gunung anyar sing diarani "lambang peradaban modern."

Negara sing Isolasi ngerteni pariwisata minangka cara kanggo entuk mata uang asing sing dibutuhake banget lan cara kanggo ngatasi Selatan.

Pariwisata kalebu sawetara barang sing durung ditemtokake sanksi.

Presiden Korea Selatan Moon Jae-in Korea Selatan dina Selasa njaluk pertukaran ekonomi karo Korea Utara, kalebu ngidini kunjungan para turis Korea Selatan, kanggo mbantu nyuda ketegangan lan nyengkuyung Korea Lor kanggo miwiti diskusi karo Amerika Serikat.

Pimpinan Korea Utara Kim Jong-un lan Presiden AS Trump ora bisa nerusake rapat amarga ana bedane.

Korea Utara wis ujar manawa bakal nampani para turis saka Kidul.

Pamrentah Kim Jong-un miwiti upaya supaya luwih akeh pengunjung manca asing.

Interaksi antarane turis manca lan warga lokal wis dikontrol kanthi ketat. Nanging, saka foto sing katon ing Internet lan bukti saka para plancong menyang Korea Utara, watesan kasebut kayane rada santai sajrone sawetara taun kepungkur. Nganti Januari 2013, wong asing bisa tuku kertu SIM ing bandara Pyongyang, nyedhiyakake akses menyang panggilan internasional.

Kabeh pariwisata diatur dening salah sawijining biro pariwisata duweke negara, kalebu Korea International Travel Company (KITC), Korea International Sports Travel Company (KISTC), Korea International Taekwondo Tourism Company (KITTC) lan Korea International Youth Travel Company (KIYTC)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.