24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Rilis pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Belize: Setengah yuta rawuh pengunjung sewengi

Pariwisata Belize: Setengah yuta rawuh pengunjung sewengi
Menteri Pariwisata lan Penerbangan Sipil Belize, Hon. Manuel Heredia Jr.
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kanthi seneng banget Dewan Pariwisata Belize (BTB) ngumumake manawa 2019 minangka taun prestasi penting kanggo para turis teka sewengi.

Kanggo pertama kaline ing sejarah pembangunan Pariwisata, Belize wis ngluwihi tandha setengah yuta nalika teka sewengi. Ing taun 2019, ana 503,177 pengunjung sewengi sing disambut menyang Belize, kenaikan 2.8 persen saka 489,261 ing taun 2018. Rencana Master Pariwisata Berkelanjutan Nasional (NSTMP) sing didhukung ing taun 2012, duwe target nggayuh 556,000 tamu sewengi ing taun 2030. Nanging , kanthi sisa 10 taun, angka 2019 minangka wakil sing wis nggayuh luwih saka 90% saka sesanti 2030 iki.

Prestasi tonggak sejarah iki lan tren pertumbuhan positif sing terus teka ing sewengi bisa disebabake amarga akeh prekara kalebu, inisiatif pemasaran strategis sing ningkatake Belize sacara global, kolaborasi sing luwih apik karo mitra lokal lan internasional, kenaikan penerbangan langsung internasional sing signifikan menyang Belize lan pangembangan sumber daya pariwisata lan tujuan. saindhenging negara.

"Iki minangka prestasi penting sing dadi bukti kasunyatan manawa industri pariwisata Belize terus maju. Kasunyatane, sajrone dasawarsa kepungkur, Belize ngalami pertumbuhan luwih saka 100 persen ing sektor sewengi, mundhak saka 241,119 wong teka ing 2010. Saiki kita ngarep-arep bisa ngrampungake prestasi kasebut ing taun 2020, nalika terus kerja bareng karo mitra industri lan pihak sing duwe kepentingan , kanggo luwih maju lan ningkatake produk pariwisata Belize ”ujar Menteri Pariwisata lan Penerbangan Sipil, Hon. Manuel Heredia Jr.

BTB njupuk kesempatan iki kanggo matur nuwun marang para pemangku kepentingan pariwisata kanthi komitmen kanggo terus maju lan pembangunan industri. Prestasi tonggak sejarah iki minangka negesake manawa amarga upaya gabungan, Belize tetep dadi tujuan pilihan sing cepet ing Wilayah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov