Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Fashion Investments News Rilis pers Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Seragam New United Airlines nyerang 'landasan pacu' pas musim salju

Pilih basa sampeyan
Seragam New United Airlines tekan "landasan pacu" tepat wektu musim salju
Seragam New United Airlines tekan "landasan pacu" tepat wektu musim salju
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pelanggan ndeleng tampilan anyar ing landasan pacu United Airlines. Nyambut taun anyar, United debut seragam anyar sing dirancang dening Carhartt Company Gear (CCG) khusus kanggo karyawan Teknis 28,000 maskapai, Layanan Ramp lan karyawan Operasi Catering. CCG kerja langsung karo karyawan United meh telung taun kanggo nggawe koleksi seragam sing ngirim desain kerja keras sing cocog karo panjaluk sing unik saka pakaryan kasebut.

"Iki luwih saka pratelan mode kanggo Airlines, ”Ujare Kate Gebo, wakil presiden eksekutif Human Resources and Human Labor and the United Airlines. "Proses desain sing kalebu banget nggambarake carane kita ngurmati input karyawan lan kepemimpinan serikat. Saben dina ing saindenging jagad, karyawan ing lapangan ngadhepi hawa adhem lan hawa panas sing paling adhem. Liwat kemitraan karo Carhartt - pimpinan klambi kerja - kita kanthi yakin nggawe koleksi seragam supaya karyawan bisa tampil apik lan kepenak nalika terus nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan. ”

Kira-kira 1,000 karyawan saka operasi domestik lan internasional melu ing grup fokus lan "tes nyandhang" ing endi masukane digunakake kanggo ningkatake fitur lan fungsionalitas sandhangan. Koleksi Carhartt kalebu luwih saka 50 lembar, saben dirancang kanggo ngatasi kebutuhan spesifik tenaga kerja ing ngisor iki, kaya ing ngisor kanthi kanthong desain khusus sing pas karo alat tangan lan alat liyane, pamblokiran warna ing gir visibilitas kanggo ngatasi rereget lan rereged lan kain sing dirancang kanggo ngatasi macem-macem kahanan iklim ing sistem iki. Minangka bagean saka upaya kasebut, Carhartt uga negesake koleksi wanita, supaya karyawan kasebut duwe klambi sing pas lan fungsine pas. Iki macem-macem elemen desain lan pilihan sing digawe bakal mbantu karyawan tampil kanthi aman lan efisien.

"Gear Perusahaan Carhartt nawakake salah sawijining solusi pakaian kerja paling lengkap lan inovatif ing pasar lan hubungan kita karo United minangka bukti penawaran produk khusus, "ujare Andi Donovan, wakil presiden senior Carhartt Company Gear. "Tujuane kanggo kerja sama karo perusahaan kanggo nyedhiyakake kabeh operasine kanthi peralatan paling apik sing cocog karo kabutuhan tartamtu lan adhedhasar umpan balik sing wis ditampa saka garis ngarep ing United, seragam anyar kerja keras kanggo saben kabeh mau. ”

Refresh seragam minangka bagean saka upaya sing luwih gedhe kanggo ngowahi kabeh seragam Serikat kanggo luwih saka 75,000 karyawan. Saben keputusan karo mitra desain seragam United, Tracy Reese, Brooks Brothers lan Carhartt, didhukung dening umpan balik karyawan, kanthi fokus ing kain berkualitas tinggi, ambegan sing apik lan pas sing bisa ditingkatake. Langkah sabanjure ing koleksi kohesif iki yaiku ngrampungake tes nyandhang kaping pindho sadurunge mbukak desain pungkasan saka Brooks Brothers lan Tracy Reese kanggo pramugari, pilot, lan wakil layanan pelanggan. United ngarepake bisa nuduhake informasi luwih lengkap ing musim panas 2020.

Iki minangka salah sawijining investasi anyar sing digawe United kanggo para karyawan, nuduhake budaya karyawan United sing berkembang sing paling anyar diakoni dening situs telusuran kerja sing paling populer. Com minangka Top 50 Workplace for 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov