24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuwait Breaking News Warta Industri Rapat News wong Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngumumake wolung tujuan anyar ing Kuwait Aviation Show

Qatar Airways ngumumake wolung tujuan anyar ing Kuwait Aviation Show 2020
Qatar Airways ngumumake wolung tujuan anyar ing Kuwait Aviation Show 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Airways nggumunake wong akeh ing dina pembukaan Pameran Penerbangan Kuwait, nampilake rong pesawat paling anyar ing armada lan ngumumake rencana tujuan anyar kanggo taun 2020.

Ingkang Sinuhun Bapak Akbar Al Baker, Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways; lan Insinyur Badr Al Meer, Chief Operating Officer, Bandara Internasional Hamad dadi tuan rumah sawetara chalet operator, kalebu Tuan Yang Terutama Syekh Mohammad Al-Abdullah Al-Mubarak Al-Sabah Wakil Menteri Amiri Diwan ing Negara Kuwait lan Syekh Salman Al -Humoud Al-Sabah, Direktur Jenderal, Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil - Kuwait.

Grup Qatar Airways Kepala Eksekutif, Bp. Akbar Al Baker, ujar: "Pertunjukan Penerbangan Kuwait minangka platform sing sampurna kanggo kita miwiti Taun Anyar lan mbukak sawetara rencana sing apik kanggo taun 2020.

"Wolung tujuan anyar bakal gabung karo jaringan kita taun iki saliyane gerbang Santorini, Yunani sing bubar diumumake; Dubrovnik, Kroasia; lan Osaka, Jepang. Kanthi rute anyar kasebut, operasi kita bakal ngembang menyang 177 tujuan ing saindenging jagad, nguatake posisi kita minangka salah sawijining maskapai penerbangan sing paling nyambung ing donya. Iki njamin supaya bisa terus menehi penumpang luwih akeh pilihan lan fleksibilitas nalika ngrencanakake bisnis lan plancongan plancongan. "

Tujuan anyar:

Nur-Sultan, Kazakhstan - Rong penerbangan mingguan (wiwit 30 Maret 2020)

Almaty, Kazakhstan - Rong penerbangan mingguan wiwit 1 April 2020, mundhak dadi papat penerbangan mingguan wiwit 25 Mei 2020

Cebu, Filipina - Telung penerbangan mingguan (wiwit 8 April 2020)

Accra, Ghana - Penerbangan saben dina (wiwit 15 April 2020)

Trabzon, Turki - Telung penerbangan mingguan (wiwit 20 Mei 2020)

Lyon, Prancis - Lima penerbangan mingguan (wiwit 23 Juni 2020)

Luanda, Angola - Papat penerbangan mingguan (wiwit 14 Oktober 2020)

Siem Reap, Kamboja - Lima penerbangan mingguan (wiwit 16 November 2020)

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov