Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

LATAM ngluncurake kelas kabin anyar kanggo penerbangan nasional lan internasional

LATAM ngluncurake kelas kabin anyar kanggo penerbangan nasional lan internasional
LATAM ngluncurake kelas kabin anyar kanggo penerbangan nasional lan internasional
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

LATAM Airlines Group ngumumake dina iki yen bakal ngenalake kelas kabin unggul, Ekonomi Premium, menyang kabeh penerbangan nasional lan internasional ing Amerika Latin sing dioperasikake Airbus A320 pesawat kulawarga (A319, A320, A320neo lan A321; "cekak / sedheng"), diwiwiti tanggal 16 Maret 2020.

Wiwit tanggal iki, LATAM bakal dadi siji-sijine operator sing nawakake layanan premium ing kabeh jaringan tujuan 145 ing 26 negara lan limang bawana, kanthi Ekonomi Premium kasedhiya ing pesawat jarak pendek / menengah (kulawarga Airbus A320) lan Bisnis Premium ing pesawat jarak jauh (Boeing 787, 777, 767 lan Airbus A350).

Sawise diimplementasikake, LATAM bakal nawakake rong kelas kabin babagan penerbangan sing dioperasikake karo pesawat jarak pendek / menengah: Ekonomi Premium lan Ekonomi. Penumpang ing Ekonomi uga bakal terus duwe pilihan kanggo milih LATAM + Kursi - nawakake papan sing tambah lan sampah ing nduwur sirah - ing umume penerbangan.

"Tujuane kanggo terus dadi pilihan pertama kanggo para pelanggan ing Amerika Latin, lan dina iki kita ngluncurake Ekonomi Premium, salah sawijining perubahan paling radikal ing babagan pengalaman lelungan ing sejarah LATAM," ujare Paulo Miranda, Chief Customer Officer, Grup Airlines LATAM. "Minangka bagean saka komitmen kanggo nawakake luwih akeh pilihan, fleksibilitas lan personalisasi kanggo ngladeni kabeh jinis lelungan, introduksi Ekonomi Premium bakal nyedhiyakake kamungkinan kanggo milih layanan sing unggul kanggo kabeh penerbangan."

Babagan Ekonomi Premium

Ekonomi Premium bakal kasedhiya ing luwih saka 240 pesawat sing ngoperasikake udakara 1,280 penerbangan domestik lan regional saben dina, kanthi macem-macem mupangat kanggo pelanggan:

Ing bandara:

• Priksa prioritas
• Tunjangan bagasi saka siji nganti telung potong (saben nganti 23 kg)
• Pesenan prioritas
• Bagasi prioritas ing pratelan barang
• Akses Lounge VIP ing bandara sing kasedhiya (Santiago, São Paulo / GRU, Lima, Bogotá, Miami lan Buenos Aires) ing penerbangan internasional sing dipilih

Ing pesawat:

• Kursi ing telung baris pertama pesawat
• Kursi tengah diblokir kanggo papan lan privasi sing luwih gedhe
• Bin overhead eksklusif kanggo koper tangan
• Layanan onboard sing dibedakake (kalebu cemilan lan omben-omben gratis)

Mulai dina iki (15 Januari 2020), sampeyan bisa Book Economy Premium babagan kabeh penerbangan jangka pendek / menengah sing diwiwiti wiwit tanggal 16 Maret 2020 liwat latam.com lan saluran penjualan liyane. Layanan iki wis kasedhiya ing rute kaya ing ngisor iki:

Saka Santiago (Chile) menyang:

• São Paulo (GRU)
• Lima (LIM)
• Buenos Aires (EZE)

Saka Lima (Peru) menyang:

• São Paulo (GRU)
• Santiago (SCL)

Saka São Paulo (Brasil) menyang:

• Lima (LIM)
• Buenos Aires (EZE)
• Santiago (SCL)