24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Cote d'Ivoire Breaking News Kenya Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Forum Investasi Hotel Afrika disetel kanggo 2 acara ing Afrika taun iki

Forum Investasi Hotel Afrika disetel kanggo 2 acara ing Afrika taun iki
Forum Investasi Hotel Afrika disetel kanggo 2 acara ing Afrika taun iki

Pengumpulan investasi hotel utama ing Afrika, ing Forum Investasi Hotel Afrika (AHIF) samesthine bakal kedadeyan ing 2 kutha Afrika taun iki. Acara kasebut diarepake bisa narik kawigaten para investor, pangembang, lan pimpinan bisnis tingkat paling dhuwur ing industri hotel lan perhotelan saka njero njaba Afrika.

Laporan anyar saka penyelenggara ujar manawa edhisi AHIF 2020 bakal ditindakake ing Abidjan, Cote D'Ivore wiwit tanggal 23 nganti 25 Maret 2020, ing Sofitel Abidjan Hotel Ivoire. Sing nomer loro dianakake wiwit tanggal 6 nganti 8 Oktober 2020, ing Nairobi, Kenya.

Forum de l'Investissement Hôtelier Africaain (FIHA) bakal ditindakake ing Sofitel Abidjan Hotel Ivoire, kanthi dhukungan saka sponsor host, Accor, ujar laporan.

Nyawiji Lor lan Kulon

AHIF sing sukses diatur kanggo negara-negara Afrika sing nganggo basa Prancis wulan Februari taun 2019 ing Marrakech. Acara kasebut dianakake bareng karo pamrentah Maroko lan narik luwih saka 300 delegasi saka 28 negara saka Afrika lan njaba bawana.

Penyelenggara AHIF saiki pengin nggabungake negara-negara Afrika Lor lan Kulon, umume negara-negara sing nganggo basa Prancis. Acara kasebut bertujuan kanggo ngembangake ekonomi lan ndhukung investasi keramahtamahan liwat jejaring bisnis kanthi pangayoman AHIF.

"Milih Cote d'Ivoire dadi tuan rumah FIHA minangka bukti manawa negara kasebut pantes dadi peringkat minangka [tujuan] ketiga sing paling penting ing Afrika kanggo pariwisata bisnis. Iki uga nduduhake kapercayan investor babagan ambisi kita kanggo ningkatake industri pariwisata lan perhotelan, "ujare Siandou Fofana, Menteri Pariwisata, Côte D'Ivoire.

"Iki bakal dadi kesempatan kanggo sektor iki nampilake potensial, proyek, lan aset pariwisata. Strategi pariwisata 'Sublime Côte d'Ivoire' kita nyengkuyung pariwisata minangka pilar kaping telu ing ekonomi negara kita. Kita ngarep-arep sambutan pemain industri sing paling berpengaruh ing acara mbesuk ing kutha Abidjan, "ujare Menteri.

Wutah ing Abidjan

Abidjan dadi salah sawijining kutha Afrika sing apik kanggo pangembangan hotel. Pasokan hotel umume ing Pantai Gading saiki isih winates, sanajan ana tuwuhing pinunjul wiwit pungkasan krisis politik.

Kutha Abidjan nggawe maneh dadi pusat komersial, dibantu dening pelabuhan paling gedhe nomer loro ing Afrika, bandara sing tuwuh ana hubungane langsung karo AS lan prasarana bermutu sing apik kanggo rapat, konferensi, lan pameran.

AHIF ngubungake pimpinan bisnis saka pasar internasional lan lokal, nggawe investasi menyang proyek pariwisata, infrastruktur, hiburan, lan pangembangan hotel ing wilayah kasebut.

Acara kasebut uga nyambungake para pemangku kepentingan internasional lan regional uga investor swasta lan lembaga kanggo pangembang hotel lan operator sing nyurung industri hotel ing saindenging bawana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania