Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Curacao Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Papan Pariwisata Curaçao mitra karo AFC Ajax

Papan Pariwisata Curaçao mitra karo AFC Ajax
Papan Pariwisata Curaçao mitra karo AFC Ajax
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tim sepak bola Walanda Ajax lan Dewan Turis Curaçao wis entuk persetujuan kanggo kerja bareng dadi mitra, diwiwiti kanthi wiwitan tanggal 1 Januari 2020 lan terus nganti 30 Juni 2023. Kanggo kaping pisanan ing sejarah tim, klambi Ajax bakal nampilake logo mitra ing lengen klambi. Dewan Turis Curaçao uga bakal nggunakake macem-macem saluran kanggo promosi pulau kasebut dadi tujuan wisata ing antarane para pendukung tim kasebut.

Saliyane visibilitas sing digawe kanthi logo ing kaos wiwit tanggal 19 Januari nalika pertandingan tim nglawan Sparta Rotterdam, perjanjian kasebut uga kalebu kunjungan Ajax 1 menyang Curaçao. Kajaba iku, tim Ajax Legends bakal lelungan menyang Curaçao, lan akeh acara promosi bakal diatur ing pulau kasebut sajrone kunjungan.

Miturut Menteri Pengembangan Ekonomi Curaçao, Giselle Mc William: "Pariwisata minangka pilar penting pangembangan ekonomi Curaçao, lan kerja sama karo Ajax minangka cara sing apik kanggo ngandhani klompok target Walanda lan internasional babagan Curaçao minangka tujuan liburan sing beda-beda. Kita duwe pengalaman suwene nindakake pemasaran olahraga ing saindenging jagad lan kemitraan karo Ajax, kanthi jangkauan internasional lan fokus ing generasi mbesuk cocog karo tujuan kita. Kita ngarep-arep kolaborasi sing apik banget lan seneng banget bisa nampa tim ing Curaçao, supaya bisa ngerti dhewe babagan pengalaman anyar sing bakal nunggu ing pulau kita. "

Menno Geelen, direktur komersial Ajax nambah: "Kanggo Ajax, kemitraan iki karo Dewan Turis Curaçao tegese ekspansi portofolio komersial kita. Ajax lan Dewan Turis Curaçao bakal ngupayakake, kanthi kolaborasi, target pemasaran CTB bisa ditindakake. Ing wektu sing padha, kemitraan anyar iki minangka sumber penghasilan sing bakal menehi target Ajax dadi bagean reguler saka klub sepakbola paling dhuwur ing Eropa. Kita ngarepake kolaborasi jangka panjang lan sukses. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov