Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia Jepang Breaking News Kabar Breaking Malaysia News Rilis pers Maneka Warta

Operator Hotel rampung ing Indonesia lan Malaysia

HMJI Ngembangake Presensi ing Indonesia lan Malaysia
20200117 2695523 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel Management Japan Co. Ltd. (HMJ), operator hotel terkenal sing ngatur sawetara Jepang hotel terkenal kayata Hotel Hotel Teluk Tokyo, Kobe Meriken Park Hotel Oriental, Hilton Tokyo Odaiba, lan Hotel Namba Oriental, lumantar perusahaan adhine, HMJ International Co., Ltd. (HMJI), ngembangake anané ing Indonesia lan Malaysia liwat madege PT HMJ International Indonesia (HMJII). HMJII dibentuk minangka usaha patungan antara HMJI lan mantan pemegang saham Topotels Investmana Management (Topotels) ing Januari 6, 2020. Kajaba saka usaha patungan karo Topotels, HMJ arep mbukak hotel merek paling anyar - Amoda, hotel bintang 4 ing Jakarta, ing 2022.

"Kita seneng banget ngumumake kemitraan anyar karo Topotels, salah sawijine Wong Asia chain hotel munggah lan teka. Kemitraan anyar kita ngidini klompok HMJ bisa ngembang ing sanjabane Japan lan ngupayakake tujuan grup dadi rantai hotel internasional, ”jarene Allan Takahashi, Presiden HMJ lan Direktur Perwakilan saka HMJ International. "Kemitraan anyar kita uga bakal nyedhiyakake kesempatan kanggo karyawan hotel Topotels kerja lan latihan ing pirang-pirang hotel ing HMJ Japan lan kosok balene, "ujare Takahashi.

HMJI, bebarengan karo perusahaan adhine, Hotel Management Japan Co. Ltd., makaryakke 20 hotel saindhenging Japan kanthi cedhak 6,000 kamar hotel lan ngarepake mbukak 4 hotel anyar ing taun 2021. Madeg ing taun 2005, klompok HMJ nggunakake udakara 2,700 staf ing Japan lan wis ngembangake platform operasional hotel saka 13 hotel ing 2018 dadi portofolio 20 hotel saiki.

Usaha patungan karo Topotels Hotels & Resorts diarepake bakal nambah 19 hotel kanthi total 3,600 kamar Indonesia lan Malaysia menyang portofolio hotel klompok HMJ. Kajaba iku, usaha patungan kasebut duwe pipa berkembang udakara 8 hotel kanthi 750 kamar Indonesia.

Klompok HMJ bangga karo fleksibilitas manajemen lan model bisnis visioner sing ngidini bisa nambah ing macem-macem kutha ing saindenging jagad. Mangkono, investasi HMJI ing Indonesia diajab bisa menehi dhukungan operasional lan finansial, uga sumber daya manajemen, sing bakal ningkatake kualitas platform Topotels.

Hotel Topotel & Resor, sing makaryakke 19 hotel ing Indonesia lan Malaysia, kanthi jumlah kamar 3,600 kamar, misuwur amarga menehi pengalaman hotel tamu sing nuduhake kualitas anget saka "keramahan saka jantung". Hotel merek Topotels ing Indonesia kalebu Odua, Ayola, lan Renotel. Sawetara penghargaan perhotelan sing diraih Topotels Hotels & Resorts kalebu Travel and Tourism Award (2015-2016) ing kategori Indonesia Leading Regional Hotel Chain, Bali Pariwisata Award (2015-2016) ing kategori Bali Leading Regional Hotel Chain, lan Museum Rekor Dunia Indonesia (MURI) minangka Manajemen Hotel Paling Cepet ing Singapura Indonesia (2016).

"Miturut visi lan misi kita dadi pimpinan perhotelan ing wilayah kasebut, Topotels Hotel & Resorts bakal terus komitmen kanggo nggedhekake jaringan lan prioritas pertumbuhan kualitas kita. Kita seneng nggawe usaha patungan karo HMJ International amarga bisa dadi kesempatan emas kanggo nggedhekake kehadiran para tamu domestik lan internasional, lan menehi pengaruh positif marang platform hotel, "ujare Yonto Wongso, CEO & Co-Founder Hotel & Resor Topotels.

Menapa malih, kanthi komitmen kasebut ing Indonesia, klompok HMJ pengin luwih ngembangake platform operasi Topotels ing wilayah kasebut, sing kalebu kerja bareng karo para pemilik hotel lan pangembang hotel Jepang kanggo investasi hotel potensial ing Indonesia lan ing wilayah ASEAN.

Kajaba iku, HMJII rencana kanggo njaga kabeh karyawan Topotel saiki lan menehi kesempatan utama kanggo para staf utama Japan kanggo ngewangi tuwuhane kelompok HMJ ing Japan sajrone sawetara taun sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.