Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Georgia News Rilis pers Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta

Maskapai Pegasus Turki ngluncurake penerbangan menyang Madinah lan Batumi

Maskapai Pegasus Turki ngluncurake penerbangan menyang Madinah lan Batumi
Maskapai Pegasus Turki ngluncurake penerbangan menyang Madinah lan Batumi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai Turki Pegasus terus ngembangake jaringan kanthi ngluncurake rong rute anyar. Peluncuran Madinah bakal dadi tujuan kaping papat Pegasus ing Arab Saudi, saliyane Dammam, Jeddah lan Riyadh, kanthi penerbangan diwiwiti tanggal 12 Januari 2020. Pegasus uga ngluncurake penerbangan menyang Batumi, tujuane nomer loro ing Georgia sawise Tbilisi, amarga tanggal 29 Maret 2020.

Penerbangan sing nyambung menyang Madinah bakal kasedhiya saka London Stansted lan Bandara Manchester. Pegasus'penerbangan menyang Medina bakal mangkat saka London Stansted liwat Istanbul Sabiha Gökçen menyang Bandara Prince Mohammad Bin Abdulaziz dina Senen, Kamis lan Minggu, lan mangkat saka Bandara Manchester ing dina Senen lan Minggu. Penerbangan bali bakal budhal saka Bandara Prince Mohammad Bin Abdulaziz menyang London Stansted lan Manchester liwat Istanbul Sabiha Gökçen ing dina Senen, Selasa lan Jumuah.

Penerbangan menyang Batumi bakal kasedhiya saka London Stansted liwat Istanbul Sabiha Gökçen. Penerbangan Pegasus antarane Istanbul lan Batumi bakal mangkat saka London Stansted liwat Istanbul Sabiha Gökçen menyang Bandara Batumi, Senin, Rebo, Jumuah, lan Minggu kanthi cara loro.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov