Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Iran Warta Breaking Travel angkara Jerman Breaking News News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lufthansa Jerman ngluwihi larangan penerbangan Iran nganti 28 Maret

Pilih basa sampeyan
Lufthansa Jerman ngluwihi larangan penerbangan Iran nganti 28 Maret
Lufthansa Jerman ngluwihi larangan penerbangan Iran nganti 28 Maret
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Lufthansa Jerman maskapai kasebut ngumumake ora bakal ngoperasikake penerbangan menyang Tehran, Iran nganti 28 Maret. Miturut maskapai kasebut, langkah kasebut ditindakake amarga 'alasan keamanan'.

Maskapai kasebut ujar manawa keputusan iki digawe amarga ora yakin manawa ruang udara ing wilayah bandara Teheran, uga kabeh wilayah kasebut aman. Mula, maskapai penerbangan Jerman nggedhekake penundaan penerbangan menyang Tehran lan penerbangan liwat Iran nganti 28 Maret 2020.

Sadurunge, perusahaan kasebut ngumumake nundha penerbangan Tehran lan Iran nganti 20 Januari.

Ing 8 Januari, ing Ukraina International Airlines pesawat penumpang, mabur saka Tehran menyang Kiev, ditembak dening rudal anti-pesawat Iran sawetara sawise landhesan saka bandara Tehran. Kabeh 176 wong ing kapal padha tiwas.

Sawise nolak keterlibatane lan nyoba kanggo nyalahake pesawat crash Ukraina ing AS, pungkasane Iran kepeksa ngakoni tanggung jawab langsung kanggo nembak pesawat penumpang lan mateni 176 wong.

Sawise tabrakan kapal linje Ukraina, maskapai internasional wiwit nemtokke watesan kanggo penerbangan menyang lan liwat Iran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov