24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Hongaria Warta Breaking Irlandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ryanair ngluncurake penerbangan saka Bandara Budapest menyang Kharkiv, Ukraina

Ryanair mabur saka Bandara Budapest menyang Kharkiv, Ukraina
Ryanair mabur saka Bandara Budapest menyang Kharkiv, Ukraina
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bandara Budapest rute diwiwiti wiwit taun 2020 kanthi nampani layanan Ryanair kaping 48 dina Jumuah kepungkur. Kanthi operasi maskapai murah (LCC) kaping pindho saben minggu menyang Kharkiv, gerbang Hongaria saiki duwe 26 tautan saben minggu menyang Ukraina saindhenging S20.

Bandara ibukutha Hongaria nyathet 31% pangunjung Ukraina pungkasan taun yen dibandhingake karo 2018. Ngerteni panjaluk sing jelas, Ryanair nambah layanan kaping telu ing negara Eropa Wétan amarga Kharkiv gabung karo Odesa lan Lviv (wiwit wulan Maret) saka Budapest.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov