24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News Editorial Jerman Breaking News Warta Pamrentah Iran Breaking News News wong Rusia Breaking News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina Airlines: Pengacara tumindak bisa diajak eTurboNews

Ukraina Airlines: Pengacara tumindak kelas diajak eTurboNews
apriyanti
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tuntutan tumindak kelas marang Ukraina Airlines lan liya-liyane yaiku babagan jempol sing diajukake ing Kanada sawise 176 penumpang tiwas ing PF752 liwat Iran. Sapa sing tanggung jawab? Sapa sing kudu mbayar?

The Pamrentah Iran, Ukraina International Airlines, Maskapai penerbangan Austrias, Lufthansa, Turkish Airlines, Qatar Airways, Aeroflot, lan / utawa Pamrentah AS. Data kompensasi kanggo kulawarga penumpang maskapai bisa uga duwe utang.

Pak Tom Arndt at Firma hukum Himelfarb Proszanski ing Toronto, Kanada, diajak eTurboNewpenerbit Juergen Steinmetz dina iki. Pak Arndt minangka salah sawijining pengacara sing nuntut gugatan aksi kelas Kanada sing bakal diajukake ing Toronto kanggo para korban penerbangan Ukraina Airlines sing ditembak ing Tehran, Iran.

Pak Arndt ngringkes masalah sing bakal ditindakake eTurboNews:

  • Flight PS752 kudune ora kesusu. Mung 4 jam sawise Iran nembak pluru menyang pangkalan AS ing Irak.
  • Iran babar pisan siyap kanggo males ukum AS lan perang lengkap.
  • Pejabat maskapai lan penerbangan mesthine nglarang kabeh penerbangan.
  • Kita ngluncurake tumindak kelas iki kanggo menehi keadilan lan ganti rugi kanggo kulawarga sing kena musibah sing nggegirisi iki.
  • Kita ngarepake Iran lan maskapai Ukraina kanggo menehi ganti rugi kanggo kulawarga sing wis ilang. Kita ora bisa nggawa penumpang maneh, muga-muga bisa. Sedulur, sedulur, ibu, putri, bapak, putra, ponakan, lan ponakan lagi ora kondur. Tuntutan ukum iki bisa ditindakake kanggo golek keadilan lan ganti rugi amarga kapitunane.
  • Kita pengin entuk keadilan lan ganti rugi kanggo para penumpang lan kulawargane.
  • Iran ngakoni yen nembak pesawat kasebut. Iki minangka langkah pisanan sing kuat. Maskapai Ukraina durung tanggung jawab. Kita arep nggarap pengadilan kanggo golek keadilan lan ganti rugi kanggo kulawarga. Akeh wong sing apik lan apik ing saindenging jagad sing miwiti proses kasebut.
  • Pikirake potensial sing ana ing bidang kasebut. Kabeh wis disapu.
  • Kita ora bisa nggawa korban maneh.
  • Sing bisa kita lakoni yaiku nggawa keadilan lan ganti rugi kanggo kulawarga lan wong sing dikasihi. Iki wayahe kanggo mbantu. Iki carane bisa mbantu.

Tom Arndt ujar: "Kita bakal ngetutake Pamrentah Iran, Korps Pengawal Revolusi Islam, lan Ukraina International Airlines ing tahap gugatan aksi kelas iki sing diajokake bakal diajukake ing Kanada."

"Akeh dokter enom, mahasiswa kedokteran kanthi impen gedhe, lan kulawarga ilang tanggal 8 Januari 2019, nalika arep saka Iran menyang Ukraina lan Kanada. Ora masalah dhuwit, nanging kita pengin menehi keadilan marang kulawarga sing ana gandhengane. ”

Himelfarb Proszanski minangka firma hukum kutha sing dianggep apik ing Toronto lan fokus kanggo mbantu klien ngadhepi masalah penting. Didhisiki ing taun 1998 dening Peter Proszanski lan David Himelfarb, perusahaan kasebut fokus ing sawetara bidang hukum kalebu korporat, komersial, franchise, litigasi komersial, penggabungan lan akuisisi, insolvensi, real estate, lan undang-undang asuransi.

Pak Arndt ujar: "Penerbangan Ukraina Airlines PS752 mangkat saka Bandara Teheran tanggal 8 Januari kanthi cara susu menyang Kiev. Pesawat kasebut ngetutake jalur penerbangan standar sing wis ditemtokake. Jalur iki nggawe dheweke entuk instalasi militer sing sensitif. "

Antarane wong sing mati yaiku 138 penumpang sing bali menyang Kanada, kalebu 57 warga Kanada. lan warga non-Kanada ing pesawat iki ngetung siswa, dokter, lan plancong bisnis sing bali menyang Kanada.

Iran pungkasane ngakoni sistem pertahanan rudal sing nembak pesawat kasebut sawise nyalahake kesalahan teknis utawa mekanik. Presiden Iran Hassan Rouhani ujar manawa "kesalahan sing ora bisa diapura."

Tom Arndt ngakoni kanggo eTurboNews iku minangka langkah paling apik kanggo Iran kanggo ngakoni kesalahane, lan saiki waktune maskapai Ukraina munggah ing piring kasebut nalika ngakeni manawa ngidini pesawat bisa mbukak minangka kesalahan gedhe.

Perdhana Mentri Kanada Justin Trudeau ujar, "Menembak pesawat sipil nggegirisi ... Iran kudu tanggung jawab lengkap… Kita ngarepake Iran kanggo menehi ganti rugi kanggo kulawarga kasebut. ” Pejabat Ukraina ujar manawa Iran kudu menehi ganti rugi kanggo kulawarga korban.

Nalika kacilakan kasebut, Administrasi Penerbangan Federal AS nglarang pesawat sipil supaya bisa mabur liwat wilayah kasebut. Sawise jatah Penerbangan 17 Penerbangan Malaysia ing 2014, akeh maskapai sing ngormati kabar FAA nalika njupuk keputusan keamanan. Sawetara maskapai, kalebu Air France, Air India, Singapore Airlines, lan KLM, ngluncurake penerbangan maneh. Maskapai penerbangan liyane kayata Emirat lan Flydubai mbatalake kabeh penerbangan menyang Iran.

eTurboNews ing artikel sadurunge nuduhake yen Lufthansa, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Qatar Airways, lan Aeroflot kudu nuduhake tanggung jawabkaro Ukraina International Airlines lan pamrentah Iran lan tanggung jawab kanggo kedadeyan sing nggegirisi iki.

eTN nuduhake ing artikel kasebut: Ukraina International Airlines bisa uga ngetutake conto operator internasional liyane kalebu Lufthansa, Austrian Airlines, Aeroflot, Qatar Airways, lan Turkish Airlines sing ora nggatekake peringatan FAA lan nerusake operasine sanajan ana peringatan sing jelas lan jelas. FAA Austrian Airlines, Qatar Airways, lan Aeroflot malah operasi sedina sawise kacilakan agawe mateni.

eTurboNews wis takon sebabe maskapai terus mabur lan nyathet data sing nyathet penerbangan sing dioperasikake dening operator komersial sanajan ana bebaya sing jelas.

Nalika ditakoni dening eTurboNews yen tumindak kelas iki bisa uga ditambahi maskapai liya, Pak Arndt ujar, "Kita isih isih fase awal lan nggoleki kabeh cara kanggo njaluk keadilan kanggo kulawarga sing ana gandhengane."

eTurboNews takon sapa sing bakal mbayar tuntutan ukum. Pak Arndt mangsuli: "Ora ana biaya sak keluarga kanggo kulawarga. Dheweke nambah sing New YorkPerusahaan pendanaan litigasi adhedhasar, Galactic Litigation Partners LLC, wis setuju, miturut persetujuan pengadilan, kanggo mbiayai aksi kelas nglawan Pamrentah Iran lan Ukraina International Airlines. ”

Apa sampeyan ngupayakake pamrentah AS kanggo miwiti reaksi berantai? eTN takon. Tom Arndt iku nanggepi, "Ing wektu iki kita ora duwe rencana kanggo melu Pamrentah AS menyang tuntutan hukum iki."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.