Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Resor Jean-Michel Cousteau, Mitra Fiji karo Petualangan THIRDHOME

Pilih basa sampeyan
Resor Jean-Michel Cousteau, Mitra Fiji karo Petualangan THIRDHOME
Resor Jean-Michel Cousteau, Mitra Fiji karo Petualangan THIRDHOME
ditulis dening editor

Resor Jean-Michel Cousteau, Fiji, Resor eco-mewah utama ing Pasifik Selatan, ngenalake kemitraan anyar karo THIRDHOME Petualangan, ing endi para tamu bisa nemu budaya budaya immersive suwene seminggu kanthi jeneng resort lan diplomat kanggo lingkungan, Jean-Michel Cousteau. Jean-Michel Cousteau Resort nglindhungi jangka panjang ing omah jangka panjang, ngetrapake program iki minangka bagean saka upaya sing luwih gedhe kanggo nglindhungi lan nguri-uri lingkungan alam sekitar.

"Iki minangka kemitraan sing apik banget ing antarane THIRDHOME Petualangan, Jean-Michel Cousteau Ocean Futures Society lan Jean-Michel Cousteau Resort Fiji, "ujare Bartholomew Simpson, manajer umum Resor Jean-Michel Cousteau Resort. "Kita seneng banget yen ana bagean saka hasil saka THIRDHOME Petualangan bakal nyengkuyung misi sing ana saiki Jean-Michel Cousteau Ocean Futures Society, sing komitmen kanggo ndidik masarakat babagan konservasi laut lan solusi berkelanjutan kanggo nglindhungi segara kita.

KateluHOME anggota lan tamu ing resor bisa njelajah swarga ing jero banyu sing luar biasa karo Jean-Michel Cousteau, ngicipi masakan asli Fiji sing disiapake dening Chef Eksekutif, Raymond Lee, lan milih mangan ing pinggir banyu utawa ing meja sisih dermaga pribadi. Para tamu bisa milih metu karo Pengalaman Premium menyang pulau pribadi sing ora ana resor utawa melu ing peternakan mutiara Fijian sing terkenal ing dunya lan acara snorkeling clam raksasa menyang "swarga sing didhelikake" ing Teluk Savusavu. Sajrone petualangan suwene seminggu, gunakake keramahan ing pulau Fiji sing klasik kanthi acara sambutan lan acara pulau sing dituruni khusus kanggo THIRDHOME peserta dening Resor Pulo Fiji.

Kajaba iku, KateluHOME- anggota mung nampa akses pribadi menyang Resor Jean-Michel Cousteau sajrone seminggu interaksi pribadi karo Jean-Michel Cousteau lan tim resor sing dikepengini. Ing resor kasebut, para tamu bakal melu pengalaman nyilem kanthi snorkeling kanthi Jean-Michel Cousteau lan ahli biologi kelautan, Johnny Singh. Peserta bakal sinau cara nyilem sajrone kursus opsional kanggo wong diwasa lan bocah sing ditawakake tim selam Resor Island Jean-Michel Cousteau Fiji Island lan bakal nikmati akses sing ora ana tandhingane kanggo sawetara lahan lan pemandangan laut sing paling apik ing donya. Para pengunjung bakal seneng ngicipi panganan masakan Fijian sing enak, Pasifik Selatan lan panganan sing diilhami saka Asia dening Chef Executive resor, Raymond Lee. Pengunjung bakal nemoni pengalaman lan acara pulau budaya sing eksklusif kanggo THIRDHOME tamu. Kanggo sing pengin ngulandara sajrone urip, bukak: Petualangan Singidaken ing Fiji Island Fiji Jean-Michel Cousteau .

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Resor Jean-Michel Cousteau, bukak fijiresort.com.

Babagan Resor Jean-Michel Cousteau

Resor Jean-Michel Cousteau sing menang penghargaan minangka salah sawijining tujuan plancongan paling misuwur ing Pasifik Selatan. Dumunung ing pulo Vanua Levu lan dibangun ing 17 hektar tilas perkebunan klapa, resor mewah kasebut bakal nyawang perairan Savusavu Bay sing tentrem lan nawakake uwal eksklusif kanggo pasangan, kulawarga, lan para turis sing kepengin nggoleki lelungan pengalaman kanthi kemewahan asli budaya lokal. Resor Jean-Michel Cousteau nawakake pengalaman plancongan sing ora iso lali sing asale saka kaendahan alam ing pulau kasebut, perhatian pribadi, lan kehangatan para staf. Resor sing tanggung jawab lingkungan lan sosial nawakake macem-macem fasilitas kanggo tamu, kalebu papan atap jerami sing dirancang khusus, restoran kelas donya, anane kegiatan rekreasi sing hebat, pengalaman ekologi sing ora ana tandhingane, lan macem-macem perawatan spa sing inspirasi saka Fiji.  www.fijiresort.com.

Babagan KateluHOME

KateluHOME minangka klub pertukaran pribadi lan plancongan utama sing nyedhiyakake kesempatan plancongan mewah kanggo para anggotane. Saka pesawat jet menyang pensiunan lan kabeh sing ana gandhengane, anggota kita diilhami dening lelungan lan nuduhake pola pikir mewah lan eksplorasi.

Sing duwe omah sing gabung karo kita Exchange, duwe cara sing aman lan dipercaya kanggo nyedhiyakake omah kaloro kanggo lelungan jagad. Anggota ora mbayar mbayar biaya sewaan sing larang kanthi cukup nyetorake wektu sing kasedhiya ing omah kanggo tukaran karo wong liya ing The Club kanthi rega nominal. Saka villa pribadi ing Tuscany nganti resor layanan lengkap kayata The Ritz-Carlton Destination Club, ing Aspen, kanthi luwih saka 11,000 anggota kanthi omah ing 1,700 tujuan, para anggota ora nate ngunjungi papan sing padha kaping pindho.

Kanggo sampeyan sing seneng pengalaman lelungan sing luwih dhuwur, kita Petualangan minangka tur kemewahan sing diatur kanthi kelompok cilik kanthi tanggal keberangkatan sing ditemtokake, nampilake itinerary unik sing bisa nyawiji host khusus kanthi pengalaman sing diidham-idhamake lan akses internal wong lokal. Saben Petualangan minangka perjalanan sing transformatif lan mewah kaya liyane.

THIRDHOME Rentals menehi kekuwatan marang para pemilik supaya bisa ndhaptar omahe kanthi percaya diri lan ngidini para plancong pesenan tanpa kompromi.

www. pihak katelu.com

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.