Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Ghana Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Festival pantai musik kutha paling gedhe ing saindenging jagad

Pilih basa sampeyan
Festival pantai musik kutha paling gedhe ing saindenging jagad
ghanamusic
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Otoritas Pariwisata Ghana, atas jenenge Pamrentah Ghana, lan Event Horizon, Penyelenggara Festival Afro-Nation, dina Senen, 20 Januari 2020, mlebu Memorandum Understanding kanggo Ghana kanggo dadi host "festival pantai musik kutha paling gedhe ing donya" kanggo limang taun sabanjure.

MoU, sing ditandatangani dening Pak Akwasi, CEO Otoritas Pariwisata Ghana (GTA), lan Obi Asika, CEO Event Horizon, disaksi dening Presiden Republik, Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, ing London, ing sisih ndhuwur KTT Investasi Uk-Africa.

Penandatanganan MoU minangka bagean saka sawetara rencana sing ditindakake Ghana, amarga miwiti proyek "Beyond the Return".

'Beyond the Return' yakuwi supaya warga Afrika diaspora lan kabeh wong keturunan Afrika luwih positif ing bidang kayata kerja sama perdagangan lan investasi, lan katrampilan lan pangembangan ilmu.

Festival pantai musik kutha paling gedhe ing saindenging jagad

MoU uga bakal ngidini Otoritas Pariwisata Ghana lan kementerian, agensi utawa panguwasa pamrentah sing dianggep penting uga, atas jenenge Pamrentah Ghana, ngawasi kabeh desain, konten, lan produksi Merchandise kanggo Proyek Afro-Nation Ghana.

Para pihak uga wis setuju, kanggo nyiapake acara kasebut saben taun, kanggo nggawe Komite Pengorganisasi Lokal, kalebu perwakilan saka masing-masing partai utawa afiliasine kanggo Proyek Afro-Nation Ghana karo LOC, kalebu tugas liyane, sing bakal dikatutake. ing dokumen naleni sing tanggung jawab kanggo ngamanake sponsor tambahan kanggo proyek kasebut.

Ing ujar kasebut, sawise ditandatangani MoU, Obi Asika negesake manawa "Ghana minangka papan sing apik, lan kita seneng karo sambutan sing ditampa wiwit nggawa Afro-Nation menyang negara kasebut. Komitmen Presiden kanggo proyek kasebut ora ana tandhingane, lan kita ngarepake acara sukses liyane ing Desember 2020 ".

Saka pihake, CEO Otoritas Pariwisata Ghana (GTA), Akwasi Agyeman ujar manawa "Afro-Nation minangka salah sawijining acara penting sing dadi inisiatif 'Beyond the Return'. Kita pengin nggawe Ghana dadi tujuan hiburan nomer siji ing Afrika. Desember ing Ghana ora bakal padha maneh ”.

Warta liyane eTN ing Ghana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.