Awards Warta Pamrentah Investments Italia Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Jennifer Lopez pindhah menyang Kastil Orsini ing Celleno, Italia?

ghosttown celleno
ghosttown celleno
ditulis dening Editor Konten Syndicated

Jennifer Lopez seneng urip ing desa cilik ing Italia utawa Bali, kanthi gaya urip sing tenang.

Ing Pameran Kesombongan dheweke ujar: "Aku bakal cepet-cepet ninggalake Amerika Serikat lan pindhah menyang desa cilik ing Italia utawa Bali kanggo urip tentrem kanthi urip sing luwih gampang lan tentrem."

Desa cilik ing Italia setuju lan walikota desa Celleno Marco Bianchi kanthi resmi ngirim undhangan kanggo seniman Amerika sing kondhang.

Marco Bianchi, walikota Celleno, sawijining kutha cilik sing mung ana 1300 jiwa saben jam perjalanan saka Roma, ora ragu-ragu ngundang bintang sing kondhang kasebut.

Walikota Marco Bianchi mratelakake:.

Kita urip ing Tuscia sing ditondoi kanthi kaendahan unik. Kita diubengi karo Lake Bolsena, Civita di Bagnoregio, Orvieto lan nikmati posisi strategis sing apik ing Italia.

Celleno bubar dadi set kanggo film "Black Moon" (Luna Nera). Bakal dirilis ing Netflix ing pungkasan wulan. Desa hantu Celleno diarani mangkono amarga bagean kuna desa kasebut ditinggal pirang-pirang taun kepungkur sawise ana gempa bumi.

Ing Kastil Orsini ing desa Celleno, ora ana sing urip ing kana suwene wis pirang-pirang taun. Wilayah iki uga duwe akeh villa mewah lan istana. Iki bakal dadi omah sing ideal kanggo Jennifer Lopez

Kutha cilik sing nglumpukake akeh permata sing didhelikake, supaya sampeyan bisa urip kanthi tenang, kacampur karo greenery lan sejarah, kanthi standar kualitas urip sing dhuwur.

 

jlo

Jennifer Lopez

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Editor Konten Syndicated