24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Austria Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News tanggung jawab Swiss Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Grup Lufthansa: Listrik 100% ijo ing pasar omah

Grup Lufthansa: Listrik 100% ijo ing pasar omah
Grup Lufthansa: Listrik 100% ijo ing pasar omah
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wiwit wiwitan taun iki, Grup Lufthansa kanthi eksklusif tuku listrik ijo ing Jerman, Austria, Swiss lan Belgia. Kanggo tujuan iki, Lufthansa wis entuk sertifikat tenaga ijo, sing njamin produksi listrik ijo saka pembangkit listrik anyar, saengga nyumbang kanggo ekspansi energi terbarukan.

Minangka langkah sabanjure, Grup nduweni tujuan supaya bisa nggayuh CO2-netral mobilitas ing lemah ing pasar asale ing taun 2030. Antarane liyane, perusahaan kasebut nandur modal kanggo nggedhekake infrastruktur pengisian kanggo kendaraan listrik, saengga ndhukung para karyawan supaya bisa kerja kanthi cara sing ramah lingkungan. Manajer sing nyewa kendaraan listrik murni bakal nampa tunjangan mobilitas sing tambah.

The Klompok Lufthansa uga fokus ing efisiensi energi lan konservasi sumber daya nalika ngrancang, ngrenovasi lan mbangun bangunan. Mercusuar ing konsep energi rendah yaiku Pusat Penerbangan Lufthansa ing Bandara Frankfurt: ing taun 2009 minangka salah sawijining bangunan energi rendah pertama ing Jerman lan banjur entuk penghargaan "Bangunan Hijau".

Strategi lingkungan Grup Lufthansa tetep fokus kanggo nambah efisiensi ekologis ing operasi penerbangan, utamane kanthi investasi miliaran ing pesawat modern lan emisi rendah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov