Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepulauan Cayman: Luwih saka setengah yuta pengunjung stayover ing taun 2019

Kepulauan Cayman: Luwih saka setengah yuta pengunjung stayover ing taun 2019
Kepulauan Cayman: Luwih saka setengah yuta pengunjung stayover ing taun 2019
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Kepulauan Cayman mungkasi dasawarsa iki kanthi tekane rekor udara sing mbebayani, nuduhake taun liyane kanthi terus tuwuh ing pesawat udara lan akomodasi. Kanggo taun tanggalan 2019, kedatangan udara tekan 502,739 sing nuduhake kenaikan 8.6 persen sajrone periode sing padha ing taun 2018-utawa 39,738 wong tambahan. Iki minangka jumlah kunjungan stayover paling dhuwur ing sejarah sing direkam (ngungkuli Jan-Des 2018) lan sepuluh taun berturut-turut taun taunan ing kunjungan stayover.

Secara sakabèhé, pasar sumber paling dhuwur kanggo rawuh stayover terus tuwuh kanthi apik nalika paningkatan saka Amerika Serikat (33,293 luwih akeh pengunjung tinimbang 2018), Kanada (3,525 luwih akeh pengunjung tinimbang 2018), lan Inggris (829 luwih akeh pengunjung tinimbang 2018).

Miturut statistik sing diwenehake dening Cayman Airways, kedatangan Cayman Brac - sing kalebu pengunjung lan warga - nganti pitung persen, udakara 4,350 penumpang luwih akeh ing taun 2019 dibandhingake karo 2018 lan total 62,911 penumpang ing taun 2019 - cathetan anyar kanggo rute iki. Kanggo Little Cayman, ana uga cathetan anyar sing tekane pengunjung lan warga, kanthi 30,537 penumpang - umume sing teka.

Wutah kunjungan penting kanggo kabeh telung pulau kasebut tetep lintasan munggah sajrone limang taun kepungkur. Ing 2015 tujuan kasebut nampani 385,378 pengunjung stayover, lan ing 2019 ana 502,739 sing padha karo tuwuh 30.5 persen utawa 117,361 tamu. Kanggo pertama kaline ing sejarah Cayman, telung wulan ing sawijining taun tanggalan muncak luwih saka 50,000 tamu stayover sing ngunjungi pantai - Maret, Juli, lan Desember 2019. Secara umum, kajaba September 2019, negara kasebut ngilangi cathetan kedatangan sadurunge 11 wulan saka 12.

Nggambarake pengaruh positif sing ditindakake dening pendatang stayover iki, Menteri Pariwisata Kehormatan Moses Kirkconnell nuduhake, "Wiwit aku wiwit tugas dadi Menteri Pariwisata, dadi kekarepan pamrentah supaya liwat inisiatif pariwisata kita bakal nggawe dampak positif ing kabeh telung pulau sing nambah urip kulawarga Caymanian. Kita ngerti manawa pariwisata nyedhiyakake akeh kesempatan - wiwit saka wirausaha nganti nuduhake budaya kita - sing menehi kekuwatan supaya masarakat bisa maju kanthi profesional lan pribadi. Iki wis dadi fokus kita sajrone limang taun kepungkur lan bakal terus dadi prioritas utama kanggo kita maju. "

Ngakoni kerja Departemen Pariwisata, Cayman Airways lan akeh pihak pariwisata, Menteri Honnal kasebut ujar, "Sawetara taun kepungkur, pamrentah lan aku nantang Departemen Pariwisata lan para pemangku kepentingan kanggo nggayuh pasar anyar lan nggawe kesempatan tuwuh kanggo kita. sektor pariwisata. Nomer kasebut nuduhake dhewe - luwih saka 502,000 wong milih omah kita - telung trio pulau sing asor lan akeh tawaran - kanggo nggayuh impen kanthi teka ing Kapuloan Cayman. Departemen Pariwisata ngupayakake tantangan kasebut kanthi macem-macem cara taktis lan kreatif, lan kita kabeh kudu bangga karo asil sing luar biasa iki. "

Salah sawijining area pertumbuhan utamane yaiku ing segmen homeshare properti akomodasi pariwisata anyar sing duwe lisensi. "Rasane sukses banget yen Departemen Pariwisata bisa nulungi masarakat umum ngerti manawa pariwisata kalebu kabeh wong. Kita tetep komitmen kanggo nganut tren lelungan kanthi luwih dhisik lan njamin manawa Kapuloan Cayman tetep maju sadurunge menehi kurungan srengenge, pasir lan segara impen sing apik, ”ujare Ibu Rosa Harris, Direktur, Departemen Pariwisata Kepulauan Cayman .

Nanging, homesharing minangka salah sawijining aspek formula sukses ing taun 2019. "Para pemangku kepentingan ngerti babagan mantra sing asring digunakake nalika ngrembug babagan apa sing nggawe kita sukses:" Airlift minangka oksigen kita ", ujare Ibu Harris. "Aku lan tim nandur modhal kanggo njaga lan ningkatake kemitraan penerbangan sing kuwat kanggo mesthekake kapasitas maskapai lan frekuensi penerbangan sajrone taun dikelola lan ditambah ing endi wae. Iki gampang nambah aksesibilitas kanggo para pengunjung, ditambah karo layanan Caymankind sing luar biasa lan pengalaman sing unik kanggo negara kita, supaya kita bisa ngembangake bisnis lan nyetel cathetan kunjungan. " Mundur saka pasar sumber manca utama menyang tujuan kasebut nuduhake ekspansi sing signifikan ing taun 2019, yaiku liwat layanan tambah utawa maskapai anyar sing mabur menyang negara kasebut.

Pengumuman maskapai sing misuwur ing taun 2019 mbukak dalan kanggo taun sing sukses lan nyetel tataran aksesibilitas tambah kanggo para pengunjung ing taun 2020. Iki kalebu:

- Pembawa bendera nasional Cayman Airways bali menyang Denver ing Desember 2019 nganti Agustus 2020 kanthi layanan kaping pindho saben minggu.

- American Airlines ngumumake layanan musiman tambahan saka Boston lan layanan anyar saka JFK ing taun 2020.

- Sunwing ngumumake peluncuran layanan menyang Kapuloan Cayman saka Toronto, Kanada kanggo Februari 2020.

- British Airways ngenalake penerbangan ekstra nalika dina Selasa.

- United Airlines transisi rute Newark menyang layanan saben dinane saka Desember 2019 nganti April 2020.

- Southwest nambahake Baltimore kanthi musiman, sing diluncurake ing wulan Juni 2019, nambah frekuensi ing taun 2020

- Southwest pindhah layanan ing Houston kanggo miwiti wulan Maret tinimbang pungkasan musim semi ing taun 2020 lan bakal maju saben dina wiwit Juni 2020.

- WestJet lan AirCanada nambah frekuensi kanggo taun 2020.

Nyuarakake mantra pesawat udara Direktur, Hon. Wakil Perdana Menteri luwih lanjut menehi komentar, "Saben taun, tim lan aku ing Kementerian lan Departemen Pariwisata kerja tanpa lelah kanggo mesthekake yen kita nggampangake tuwuhing kunjungan saben taun kanthi pirang-pirang cara. Nalika entuk manfaat saka pendekatan strategis yaiku supaya bisa nuduhake tanah air sing apik karo para pengunjung saka saindenging jagad, kita kudu terus ngakoni manawa pariwisata minangka penggerak bisnis lan ekonomi sing kuat. Kita tanggung jawab kanggo wong-wong ing Kapuloan Cayman kanggo mesthekake yen fokus laser kanggo nggawe area pembangunan ekonomi liwat macem-macem bidang pariwisata lan pariwisata. Iki ora ditindakake kanthi ala; riset, inovasi lan pola pikir kanggo nggawe strategi adhedhasar kreativitas tanpa wedi kabeh duwe peran ing sukses iki. Kajaba iku, kita wis setya komitmen kanggo nyedhiyakake kurikulum fokus pariwisata ing sekolah wiwit cilik nganti nglatih generasi mbesuk sing bisa lan bakal entuk manfaat saka karir iki ing taun-taun mbesuk.

Yakin manawa kombinasi taktik bakal terus nuntun Kepulauan Cayman supaya bisa terus sukses ing pangaruh ekonomi, Departemen Pariwisata wis siyap karo rencana aktif taun 2020, sing dhasaré adhedhasar Rencana Pariwisata Nasional. "Liwat kabeh perkara sing ditindakake ing industri dinamis kanggo njamin sukses pariwisata ing mbesuk, kita kudu mesthi ngrancang mbesuk," ujare Ibu Harris. "Minangka departemen pamrentah kanthi tujuan ngarahake industri pariwisata ing dhuwur anyar, kita bakal terus fokus ing diversifikasi pasar sumber, kemitraan anyar, lan rencana pemasaran tujuan inovatif kanggo terus sukses sukses ngrampungake rekor ing Kepulauan Cayman ing dasawarsa anyar ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov