Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Fashion News wong Rilis pers tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Standar keamanan paling dhuwur: Alaska Airlines ngenalake seragam anyar

Standar keamanan paling dhuwur: Alaska Airlines ngenalake seragam anyar
Alaska Airlines ngenalake seragam anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Alaska Airlines ngluncurake koleksi seragam sing dirancang khusus Luly Yang sing disertifikasi karo STANDARD 100 dening OEKO-TEX, standar industri paling dhuwur kanggo keamanan, nggawe Alaska lan Horizon Air dadi maskapai AS pertama sing entuk sertifikasi iki.

"Iki minangka tonggak sejarah utama sing wis digawe pirang-pirang taun. Sadurunge desain, sadurunge jahitan pisanan, sadurunge jahitan tombol pertama, kita njupuk langkah kanggo mesthekake manawa seragam karyawan aman lan kualitas paling apik, "ujare Sangita Woerner, Alaska Airlineswakil presiden senior pemasaran lan pengalaman tamu. "Penting, butuh wektu lan kolaborasi karo mitra serikat kerja kanggo nggawe seragam sing aman, apik gayane, kualitas tinggi lan fungsional kanggo kabeh aspek bisnis."

STANDARD 100 dening OEKO-TEX® mesthekake manawa klambi kasebut memenuhi utawa ngluwihi standar keamanan global babagan zat-zat sing mbebayani. Klambi sing wis rampung lan saben komponene wis disertifikasi, nganti bahan, benang lan pewarna.
Wiwit koleksi kasebut debut ing taun 2018, desain kasebut wis disempurnakake lan diatur karo input saka luwih saka 175 karyawan sing nggawe seragam kasebut kanthi tes nyandhang kerja. Seragam anyar saiki diluncurake kanggo karyawan nganti wiwitan taun 2020, kanthi petugas Horizon Air lan Alaska Lounge wis menehi seragam anyar.
Ing blog: Formula kanggo golek mabur: Nggabungake keamanan, umpan balik karyawan menyang seragam kustom Alaska miwiti proses meh patang taun kepungkur kanthi nganalisa ewonan karyawan seragam lan ngetutake klompok fokus lan kunjungan situs kerja kanggo ngerti fitur sing dikarepake klompok kerja sing beda-beda kanggo ndeleng nganggo seragam anyar. Apik banget, panjalukan utama para karyawan luwih akeh kanthong lan desain sing katon apik ing kabeh bentuk lan ukuran awak, lan cocog kanggo macem-macem iklim.

Kajaba iku, luwih saka 1,200 tes safety ditindakake ing seragam kanthi luwih saka 165 kombinasi warna unik. Total, seragam khusus Alaska nggabungake luwih saka 100,000 ritsleting, 1 yuta tombol, 500,000 yard kain lan digunakake luwih saka 30 yuta yard.

Nggunakake riset karyawan iki, Yang ngenteni rong taun ngrancang lan nggawe siluet teken kanggo koleksi Alaska. Fokus marang fit lan fungsine nggawe sentuhan tambahan kalebu bahan tahan banyu, kain nyandhang aktif, buntut kaos sing luwih dawa sing ora ucul saka rok lan clono dowo, lan tekstil fleksibel sing obah karo awak.

"Sertifikasi STANDARD 100 dening OEKO-TEX® minangka sing pertama kanggo seragam kita," Jeff Peterson, presiden Dewan Eksekutif Master Airlines Alaska Airlines Association of Flight Attendants. "Asosiasi kasebut seneng banget amarga kemitraan karo manajemen ngasilake standar keamanan sing dhuwur, sing bakal mbantu pramugari duwe rasa percaya diri nganggo seragam."

Kanggo nggayuh standar iki, Alaska kerja sama karo Unisync Group Limited saka Toronto, salah sawijining pemasok seragam paling gedhe ing Amerika Utara. Bebarengan, Alaska, Yang lan Unisync ngasilake kain khusus, tombol lan aksesoris teken kanggo program anyar, supaya klambi kasebut nyedhiyakake kinerja sing optimal ing proyek lan entuk STANDARD 100 dening OEKO-TEX® sertifikasi.

"Alaska Airlines nggawe kemitraan sing kuat karo kita wiwit wiwitan - iku alasan paling gedhe kanggo sukses ngasilake STANDARD 100 dening label OEKO-TEX®," ujare Ben Mead, perwakilan OEKO-TEX®. "Entuk sertifikasi pancen angel banget, lan komitmene kanggo njaga keamanan mesthi ora goyah."

STANDARD 100 dening OEKO-TEX® dikembangake ing taun 1992 dening konsorsium internasional riset tekstil lan lembaga pengujian. OEKO-TEX® saiki kalebu 18 institusi ing Eropa lan Jepang kanthi kantor ing luwih saka 60 negara.

Tes STANDARD 100 dening OEKO-TEX® dikenal manawa tekstil dites kanggo zat lan alergen sing bisa mbebayani. Standar iki digunakake dening akeh pengecer kalebu Pottery Barn, Calvin Klein, Target, Macy lan perusahaan pakean bocah Hanna Andersson.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov